Status Klanu: Offline
CL:
Danielus
VCL:
RafiQ
BL
Taktyk
Cz³onkowie klanu(Clan Memebers):
Danielus
Rafiq
Taktyk
Grivius
Marcus
Rangi:
-Legionista: ktos kto dopiero do³±czy³ i nie sta³ siê jeszcze wojownikiem.
LISTA: -brak-
-Mroczny Legionista: osoba ktora sta³a siê jedym z nas. nalezy teraz do mroku...
-Pos³aniec ¦mierci: Wykaza³ siê odwag± i pomys³owo¶ci± na polu bitwy i sta³ siê jednym z nielicznych którzy nieos± pos³anie ¶mierci.
LISTA: Marcus
-Siewca Chaosu: Wybitnie utalentowany, wykaza³ siê w wielu bitwach i zosta³ dostrze¿ony przez pomrocznych. teraz sta³ siê elitarnym legionist± mroku.
-Z³odziej Dusz: Niezwyk³e talenty wykraczaj±ce poza stan normalny sprawi³y ¿e siewca chaosu mo¿e stac siê potê¿nym wojownikiem którego nikt nie powstrzyma.
-Je¼dziec Apokalipsy: zawsze tylko jeden, najwybitniejszy z Z³odzieii dusz, gdziekowiek siê pojawi musi siac zag³adê.
-Pomroczny: Elita oddzia³ów mroku i najwy¿sza ranga z mo¿loiwych. Pokona³ wszystki przeciwno¶cvi losów i wype³ni³ swe zadanie Je¼d¼ca apokalipsy by przyj±c now± moc i stac siê czê¶ci± mroku
-W³adca Mroku - DANIELUS - Pierwszy z Bogów - CL
-W³adca ¦mierci - RAFIQ - Drugi z Bogów - VCL
-W³adca Wymiarów - TAKTYK - Trzeci z Bogów - BL
Chcesz do nas do³aczyc?
- je¶li masz to poka¿ jakie¶ sekwencje ze swoich gier
- musisz zagrac z jednym z "Bogów" on zadecyduje o twoim przyjêciu
Zasady gier klanowych WoG'u(wyzywaj±c nasz automatycznie sie na nie zgadzasz):
- Gramy minimum 3vs3
- Lagi zg³aszamy przed gr± lub na krótko po jej rozpoczêciu pó¼niejsze sygnaly o lagach nie powoduj± anulowania rozgrywki
- W przypadku wyst±pienia w grze du¿ego buga/bugów lub calej serii malych rozgrywka jest uniewa¿niana
- Gramy na wersji 'normal' lub 'DM'
- Gramy na mapach zawartych w Mega Map Pack'u(s± wyj±tki patrz 2 punkty poni¿ej)
- Gramy tak jak gra pozwala czyli bez ¿adnych ograniczeñ/zasad
- Zabronione s± mapy forty(*) oraz mapy na których jeden drózyna ma drastyczn± przewage terenow± nad drug±
*jest mo¿liwo¶c zagrania mapy fortu ale wtedy obie grane mapy s± takie same i druzyny zamieiaj± siê miejscami(jedna broni druga atakuje potem na odwrót) za wygran± uznaje sie zdobycie fortu
a za przegran± nie zrobienie tego w ci±gu 2 godzin(nie ma remisu jak atakuj±cy nie zdobed± fortu to przegrywaj±
- Rozgrywka trwa do 2 godzin po czy nastepuje remis(chyba ¿e obie dru¿yny chc± grac dalej)(wyj±tek patrz punkt poni¿ej)
- Mo¿na doliczyc max 20 min do rozgrywki je¿eli pod koniec trzeba rozbroi bunkier
- ¦wiadome stosowanie jakichkolwiek bugów powoduje natychmiastow± przegran± tej strony która owe bugi stosuje
- Podczas klanówki gramy 2 mapy(je¶li nie zd±zy sie zagrac drugiemj mapy mo¿na to prze³o¿yc ale wynik jest nieaktualny dopóki nie zostanie druga mapa zagrana)
Wrogowie WoG'u znajduj± siê tutaj
By Taktyk:
Wyczy¶ci³em temat bo siê zaspami³o. Dnia 19.08.2008r
Plebejusz
EEE...Kiedy mi siê koñczy okres próby???
nie wiem rzadko ostatnio grywam bo koniec pó³rocza i trzeba bylo pozdawac^^(w koncu bede mial ferie, jeszcze do piatku doczekac^^)
ale jak gram to ciebie nie widze oO
je¿li ktos potwierdzi ze grywasz dosyc czesto to Ci sie skonczy okres probny^^
by El. Ja tam mogê potwierdziæ, ¿e go nigdy w grze nie widzia³em...
O, tak przy okazji - sorry, ¿e w temacie klanowym ale skoro ju¿ o tym mowa - to jak siê da to, poróbcie miejsca w sieciach, bo ostatnio czêsto nowi narzekaj±, ¿e chc± graæ a nie ma miejsca dla nich...
Ok nie ten temat ale jak wszyscy to wszyscy !
nowa sieæ ! : dajmiciacho pass ciacho
By El. Ok, i na tym koñczymy temat. ^^
Plebejusz
ja równie¿ zamiezam czêsciej pograæ chod¼ czasu ma³o
Pozdro boty ^^
I Danil why mnie nie ma w rangach??
Ostatnio edytowany przez Szczepek (17-02-2009 13:16:00)
w sieciahcIPW ciagle jest miejsce bo regularnie kogos wywalam^^
ale trzeba miec aktywne premium zeby mozna bylo wbic^^