Znajduj± siê tutaj wszystkie ukoñczone projekty.
Mega Map Pack v1.0 ----> DOWNLOAD
PraeConfig v1.4 ---------->DOWNLOAD
www.wogstudio.bnx.pl
Ekwita
jakie s± kolejne projekty na przysz³o¶c?
w³a¶nie :>:Soft
to sie zobaczy^^ na razie uczie sie programowanie 3d^^
Danielus jak masz program do 3D ? .Ja siê trochê bawi³em w programie 3Ds max 8.1 Ale jest bardzo trudny bez jakiego¶ poradnika trudno co¶ zrobiæ
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (01-08-2008 16:44:20)
tylko 3ds bo tylko on mo¿e otwierac skrypt do otwierania plików .pba^^
Plebejusz
¿al ten prae config mi nie dzia³a na pocz±tek szysto fajnie jest. Daje np na danielus mod i jest pytanie Run praetorians daje tak i jest nie odnaleziono pliku praetorians.exe Kto mi pomorze[color=#FF9900](pomorze? a mo¿e mazury? (pisaæ na PW) z góry dziêkuje i pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Pretorianin (16-04-2009 10:30:06)
skoro nie odnlazeiono pliku praetorians.exe to obstawiam ze zle zainstalowales^^
spradz gdzie masz plik praconfig.exe^^ powinien byc w folderze z pretem(tam gdzie praetorians.exe a nie DATA) natomiast folder res powinien byc w DATA
Plebejusz
Mam pytanie , czy móg³by kto¶ wrzuciæ innego linka do Mega Map Pack ? Nie chce mi ¶ci±gaæ z FileFront'a ...
Plebejusz
Witam... mam problem z Mega map pack'iem... Gdy próbujê ¶ci±gn±æ z filefront'a pokazuje mi siê taka informacja:
File is Unavailable.
The file you are attempting to download is not currently available on our servers or is being processed. Please try your download in a few minutes.
czyli po PL
Plik jest niedostêpny.
Do pliku próby pobrania nie jest aktualnie dostêpny na naszych serwerach i jest przetwarzany. Proszê spróbowaæ ¶ci±gn±æ w kilka minut.
I tak przez caly dzieñ
prosze o inny link lub o pomoc co mam z tym zrobic
z góry Dziêkuje
Ostatnio edytowany przez Lirtast (11-08-2009 13:32:46)
linki zaktualizowane^^ i nie powinny juz wygasnac^^
Plebejusz
ok dziêki pobra³em normalnie
A i jeszcze cos... Gdzie mam zainstalowac mega map paca??
Ostatnio edytowany przez Lirtast (12-08-2009 09:30:40)
tam gdzie masz gre jest folder DATA
Plebejusz
Przepraszam ale czy móg³by ,kto¶ zaktualizowaæ linki bo ju¿ chyba wygas³y