Jak w temacie. Podać dlaczego itd..
Mi najlepiej? hmm nie chce nikogo urazić xd
Z off'cą! (Elanarem) dlatego , że jest humorystycznie i w ogóle zawsze pomoże.. stara się bardzo się stara, i jest dobrym graczem , Rado - rozumiemy się bez słów i "trąbienia" to chyba wystarczy , z resztą też się gra spoko czyli Buble , okty , robsony , saaki i inne gady .
Brakuje mi graczy którzy potrafią cały team zmotywować do gry .. jeśli coś nie wyjdzie to kicha , wyjątkiem jest Rob który zawsze walczy i potrafi zmotywować.
Pozdro
a mi hmm... nieżko wybrać ale:
Rychu - wiadomo - najlepsiejszy nasz jest xp zawsze można liczyć na pomoc, udostępnienie osady czy coś. Czasami jednak ciężko za tą off'cą nadążyć (zwłaszcza jak gram Rzymem ^^).
Piv, Okt, Rob - dobra gra zespołowa, można się szybko dogadać "co, gdzie i kogo"
Ekwita
Rychu -> dlatego że się rulezi i z nim rzadko widzę napis Przegrana
Bubbel -> gram z nim prawie bez słów
Piv -> mogę się z nim dogadać przez trąbkę albo kilka słów
Rob Daniel El -> Fajna atmosfera z nimi się dogaduje zawsze pomogą jak przegrywamy to sie tylko usmiejemy albo następnym razem się odegramy pospolity tekst
Nie mogę wszystkich wymienić bo dostałem alzheimera
Edit By Bubble.
Podstawy ortografii pl0x?
1-Oktawian- zawsze się dogadamy na hama, co gdzie jak, w czasie gry rzadko się porozumiewamy
2-Rychu- Re tylko z nim moge zrobić, i ogólnie można na niego liczyć
3-Piv- No wiadomo, wks rlz, czesto potrafimy wyjść z opresji ^^
4-DaimaKaicho- Przez ostatnie 2 tygodnie non stop w 4v4 byłem koło niego, nawet go polubiłem xP
Moje typy :
Lubie każdego kto ma czas pograć ^^.
Uwielbiam Melekxa za to, że mogę brać z niego przykład i jestem zmotywowany tym, że kiedyś będę taki jak on ^^.
Rychu - bo jest najlepszy.
Okty, piwy, daniele, roby (nieroby też) El i lodka tez lubię
Edit By Bubble
Btw. Tytuł wątki nosi nazwę: 'Z kim Ci się najlepiej gra', a nie kto jest najlepszy, without this, drobne błędy interpunkcyjne.
Gość
Mi się gra dobrze z każdym ale najbardziej
z Rychem i Robem
Rychu bo szybko i sprawnie idzie(po za tym wole miec za członka teamu niż wroga tego jego Egipt ;x )
Rob fajnie się można taktyką pobawić(po za tym wolę mieć za członka teamu niż wroga tą jego Grecje ;x)
Ekwita
ugen lubi mnie jako wroga ^^ zeczywiscie soft grasz b duzo ostatnio (btw pisze 1 reka bo jem fryty dlatego orty) chyce warnem
noom "chycisz chycisz" ^_^
Powiem tak , lubie z Wami wszystkimi, którzy maja za cel wygrać a przytym dobrze cię bawić, natomiast jak cos ustalamy a ktos idzie na własny wypad serce mnie boli ((, że znów lipa. Dobrze mi sie gra z Ryskiem, El, Piv- Bub ( wks), Okt,Dan,ale jest wielu z ktorymi tez miło wspominam fajne gry , mimo iz teraz troszke mniej razem gramy jak :Griv, Lord.Daim, a Radek jak sie słuchasz to czasami wyjdzie cos dobrego . Jeżeli kogos pominołem to sorrki , pa
najbardziej z rychem, bo gracz na poziomie. Ale jak ktos kapuje chociaż co to jest degrad, pozycyjna, ekstrapiki i multipiki to się jakoś dogadamy .
Plebejusz
Ja lubie grać ze wszystkimi, o ile nie cwaniakują .
Plebejusz
Ja też lubię grać ze wszystkimi:)Najbardziej z KUNA2009
Kuna spoko gość, gdyby nie jego pomoc w instalowaniu oraz nauka podstaw gry w Praetorians to wątpie czy bym grał
Ostatnio edytowany przez Żmija (24-08-2009 17:18:18)
Plebejusz
Z każdym sie swietnie gra.....oczywiscie pomijając cwaniaków:(Kuna2009 szacun,człowiek naprawde sie stara pomóc nowym graczom:)
Plebejusz
ja lubię z kuną, ALEXANDREM, no i z kukulcem
EDIT:
ajć zapomniałem o SHIF'cie (trochę cwaniakuje ale nie zawsze)
no i jeszcze o Nayarze
Ostatnio edytowany przez Undertaker14 (15-10-2009 17:44:21)
mi z kuną, czarnym, białym, UNDERKARTEREM (bo nie ucieka jak przegrywa:P)
Jak mi się ktoś przypomni to dopiszę.