Plebejusz
a kiedy jestes dostepny najczęściej?? bo ja nie siedzie za dlugo na necie (siostra)
jestem praktycznie zawsze po 20 możesztakże czasem mnie zlapac 10-14
Plebejusz
hmm...a jak bym mial ci pomoc w tym tlumaczeniu ^^??
By El. Takie rzeczy możecie sobie uzgadniać na PW albo gg, wiec nie spamować już dalej.
danielus skoro twierdzisz, że masz zaplanowaną cała kampanię a zarysy to " cezar atakuje galie tylko nie spodziewa się, że ty tam jesteś ", to może byś przedstawił dokładny plan 1 misji to moglibyśmy ocenić czy będzie to dobre czy nie, a lepiej jest teraz usłyszeć opinię o 1 czy 2 misjach jak o całej kampanii
dobra marek nie przesadzaj xd czasami ludzie chcą wiedziec co sie dzieje^^
Ale prawda jest taka że 2 pierwsze misje są mało ciekawe, gdyż dopiero uczyłem się jak to wszystko dziala^^
Dopiero 3 misja powinna byc ciekawa^^
I jeśli skończe tą 3 misje to zastanowie się czy wam to pokazac czy nie
Legionista
Nijak, Nie gram ani nie bawie sie na razie praetorians.
Może gdybym mial kogos do pomocy to bym sie znowu za to wzial, a tak to samemu nie chce mi się nic robic, za dużo męczarni z ustawianiem wojska^^(znacz wpisz wspolrzedne, uruchom gre, sprawdz czy dobrze są ustawieni, jeśli nie to wylacz gre, zmien wspolrzędne i tak w kolko...)
Plebejusz
Ja jestem za!!
Nie martwcie sie na forum wrzedłm tylko na chwile!!!
I bez ortó XD
O ku r wa! diabeł!
Ostatnio edytowany przez Griv (27-02-2010 17:23:00)
Legionista
Melon napisał:
O ku r wa! diabeł!
Grivius widze ze studiujesz kapitana bombe :-)
Pontifex Maximus
kapitan bomba rulz
Danielus widzę zrobiłeś gigantyczne postępy w pisaniu skryptów jak już nawet kampanie potrafisz robić:) gratuluję chętnie zobaczę efekt końcowy bo na razie mam zbyt słabego neta żeby pykać z wami w sieci:)
Plebejusz
też bym w nową kampanię zagrał...kolejny głos na "za"...
Legionista
jestem za nowa kampania to najlepsza rzecz jaka mogłaby być dodatkiem do praetorians