Czy gra kto¶ w The Westa? (www.TheWest.pl) je¶li tak, piszcie jaki ¶wiat, jakie osi±gniêcia
Ja gram na 6'stym ¶wiecie, moje miasto top1 (moje = tylko ja mam burmistrza), ma³e multi-konto (bob 41, bob 39, ¿o³nierz 30)
Za multikonta s± bany przecie¿, wiêc nie wiem czy pochwalenie siê tym wyniknê³o z Twojej oczywistej g³upoty, czy po prostu nie zapozna³e¶ siê wcze¶niej z regulaminem gry, kek.
¯eby¶ siê nie zdziwi³ -_-.
Bo te¿ wielkie masz powody do chwalenia siê.
"jeee, jestem ma³ym dzieckiem i ciesze siê, ¿e mam multi na grze przegl±darkowej, bo to takie trudne miec multi i w ogóle to pochwale siê tym, a jak... ³iiii!"
Nemedis napisał:
¯eby¶ siê nie zdziwi³ -_-.
Czy to jest gro¼ba?
Nemedis napisał:
"jeee, jestem ma³ym dzieckiem i ciesze siê, ¿e mam multi na grze przegl±darkowej, bo to takie trudne miec multi i w ogóle to pochwale siê tym, a jak... ³iiii!"
Gdyby¶ siê chwilê zastanowi³ (tak - wiem ¿e to mo¿e byæ dla Ciebie trudne, ale postaraj siê) to by¶ do tego doszed³ ¿e:
1)Celem tego posta by³o zachêcenie ludzi do odwiedzenia tej strony i kto wie mo¿e rozpoczêcia gry (a co za tym idzie do³±czenie do mojego miasta)
2)Nie by³o pochwalenie siê multi kontem tylko poziomami nañ.
A swoj± drog± widzê ¿e masz ostro nar±bane... '³iiii'
Hmmm... Gro¼ba gro¼b±, ale znam ludzi, którzy maj± satysfakcje z tego, wiêc zeby¶ siê czasem nie zdziwi³. A na forum to mamy w ogóle samych takich praworzadnych ludzi, którzy zapewne nie pozwol± na ³amanie regulaminu przegl±darkowej gry.
Tu nie ma do czego dochodziæ. Oklepane teksty typu "wiem ¿e to dla ciebie trudne" mnie ju¿ nie bawi±, chyba, ¿e lubisz siê zachowywaæ na poziomie przedszkolaka i wykorzystywaæ jak¿e wysoko rozwiniête intelektualnie odzywki. -_-
1) £adnie ludzi zachêci³e¶... Na forum gry takiej jak pret bêdziemy zachêcaæ do gry przegl±darkowej mówi±c jakie siê ma lvl na swoich multikontach oraz tym, ze (uwaga!) ma siê a¿ swoje w³asne miasto.
Jestem pewny, ¿e ca³a spo³eczno¶æ preta, jesli nie gra³a, to ruszy biegiem, aby zagraæ w ta jak¿e wspania³± przegl±darkow± gre, a to wszystko za Twoj± spraw±. (dopisz sobie +3 do ego).
2) A nie na to samo wychodzi? Otwarcie przyznajesz siê do tego, ¿e masz multi i stwierdzasz to tak, jakby to by³ powód do chwa³y, ba jakby to by³ wyczyn. Bravo! Chwa³my Pana! Alleluja!
Taaa... I zapewne interesuj± nas bardzo Twoje lvl na "ma³ym multi" i zachêc± nas do gry.
I czytaj ze zrozumieniem. Jesli dla Ciebie wypowied¼ w cudzys³owiu wyra¼nie akcentuj±ca Twoje zachowanie wyra¿a moje, to zg³o¶ siê do lekarza.
Wiesz co to Valium?
Ostatnio edytowany przez Nemedis (18-05-2009 15:14:24)
Chaqual napisał:
Czy gra kto¶ w The Westa? (www.TheWest.pl) je¶li tak, piszcie jaki ¶wiat, jakie osi±gniêcia
Rozumiesz to zdanie? To oznacza mniej wiêcej: piszcie jaki macie poziom, nick (...) i tak sobie pomy¶la³em - a zacznê ten w±tek i napiszê o swoich osi±gniêciach np. miasto top1(... )
Nemedis napisał:
Jestem pewny, ¿e ca³a spo³eczno¶æ preta, jesli nie gra³a, to ruszy biegiem, aby zagraæ w ta jak¿e wspania³± przegl±darkow± gre, a to wszystko za Twoj± spraw±.
No widzisz? O to w³a¶nie chodzi³o
Aczkolwiek nie jestem pewny czy Ty odbierasz ¿ycie jako grê... "dopisz sobie +3 do ego" - ale to nie jest normalne...
No i najlepsze stwierdzenie w stylu "a w ogóle mnie nie interesuj± twoje lvl wiêc na pewno nikogo nie interesuj±!" tjaa... i Ty mi robisz wyrzuty ¿e teksty na poziomie przedszkola...?
I tak, wiem co to Valium (chocia¿ nie wiem co to ma wspólnego z tematem)
Ostatnio edytowany przez Chaqual (18-05-2009 18:29:42)
Ja gra³em na 7'mym ¶wiecie od pocz±tku serwa - utrzymywa³em siê przez pierwsze 2 tyg w top2, ale musia³em co 2h byæ na kompie i co¶ robiæ - zbyt czasoch³onne
pawel1032 - jaka klasa postaci? ;>
By El. Proponuje ¿eby¶cie przeszli na gg z pytaniami typu "d³ugo grasz, który poziom, pogramy razem" itd.
Wybacz, to ju¿ siê nie powtórzy
Ostatnio edytowany przez Chaqual (24-05-2009 08:59:02)
Plebejusz
ja gram na 8 ¶wiecie mia³em 70 lvl ale 2 miesi±ce nie gra³em wiêc gram teraz i mam 40 i 30 20 ;C