Na pewno wielu ludzi grało/przeszło tą gierkę... Jest ktoś taki?
Ja się pierwszy pochwalę.
Przeszedłem grę w 38 godzin, 17 minut. Na końcu gry miałem 48 lvl. Grałem strażnikiem miejskim (później paladynem).
No to tyle. ;P
A ja nie przeszedłem w ogóle , czyli jakieś 0 h i 0 min ...ale grałem w Gothic-a 3 i nieźle do polowy doszedłem ... ale mi sie znudził przez to rwanie ( BUGI Patch : http://programy.pcworld.pl/gry/programy … ional.html ) !! lOl
Właśnie potwierdzam Gothic 3 ma mnóstwo bugów ....
To samo co u kolegi wyżej , patch który naprawia większość błędów
http://programy.pcworld.pl/gry/programy … ional.html
Monk myśli ,że na Gothica3 są jakies patche czy cokolwiek żeby poprawic wydajnośc sprzętu/gry ... Otóż nie ma ,to jest jeden wielki BUG
n0 chyba że sie ma 4gb ramu karte pod dx. 10 i procek 2/4 rdzeniowy intela
Legionista
Słuchaj , trochę szukałem czytałem i przeczytałem że ten patch na prawdę wiele poprawia ^^ .
Pff...ty nie wiesz z kim gadasz... ja sie tyle narobiłem ! podkręcałem procesor,kartę zmieniałem parametry gry ,grałem na patch-ach (wszystkich) 1.9 ,v1.112 ,v1.3,v1.4,v1.5,v1.6 i to nic nie dało więc mi nie mów ze coś może pomóc !!!
Plebejusz
ludzie ja mam gothic 3 niedowno nie miałem 512 ramu wiec na minmalnych sie ciol ( bez patcha) i byly błędy a teraz kupiłem 1 gb ramu mam juz 1,5gb hodzi na srednich z patchem teraz i nie znlazlem zadnych błęduw nawet tych kture wykrylem wczesniej na minimalnych zdaza sie wiecej bleduw!!!
a dla tych co lubia kody polecam jeden pseudo kod po prostu instalujemy patcha jesli nie zdjelismy przedmiotuw z bohatera to podwoja swoja warosc ataku itp.
Meloniku , jak wiesz masz na forum taryfę ulgową z powodu niskiego ilorazu inteligencji , niestety NIE PODEJMĘ się poprawy tego posta , choćby dlatego bo mój mały mózg nie potrafi zrozumieć słów typu "niedowno" , "ciol" "kture" itp. Jako , że cię lubię to 1/3 do warna za orty
Ostatnio edytowany przez Melon (15-02-2008 07:29:48)
i nie znlazlem nawet tyvh bleduw kturye byly kiedys dizkuje nie macie racji
co on napisał pod koniec? bo nie rozumiem ...
Zmieniłem tytuł bo coś temat nam zszedł na bocznice. Jest programik optymalizujący działanie gry. Przed zainstalowaniem go G3 dzialal mi na trochę ponad minimalne, a teraz jedzie na prawie maksymalnych BEZ podkręcania kompa. Tu macie linka
Plebejusz
cos ja w ten program nie wierze pewnie slabsze jest wszstko niz na maksymanych
Co to wnosi do tematu , ten post nie ma sensu , 2/3 do warna za orty
Ostatnio edytowany przez Melon (15-02-2008 07:31:27)
nie widziałem zbytniej różnicy w grafice przed instalką tego i po( sprawdzałem wcześniej z ciekawości jak wygląda na full'a parametrach), a właściciele słabszych sprzętów naprawdę będą happy z tego patcha:)
iCo za bzdury pacht poprawiaj gre WIEM, BO to przęsłem na 1 GB ram i 3.6 GB HZ procesorze Gra jest fajna i można sobie poganiać za orkami i za inny robactwem
co za człowiek to cezure ale
By Taktyk:
Ja ustawiłem część cenzury bo co =,= ? ?
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (06-04-2008 19:58:34)
Gothica I przeszedłem w ciągu 6h 28min grałem ciągle bez przerwy Gothica II przeszedłem parę razy ale nie pamiętam w jakim czasie
W Gothic 2 też przeszedłem .Ale nie grałem na czas bo gra należy się ekscytować a nie grać jak jakiś maniak tylko na czas .
Gothic 3 grałem z miesiąca po 2 albo 4 godzinki dziennie wszystkie zadania co się dało to wykonałem levers 120 we wszystkie wyszkolony Gra jest bardzo fajna teraz gram w Ancient Wars Sparta więcej o nie w majmy temacie
Popraw błędy.
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (20-04-2008 09:31:47)