Na pewno wielu ludzi gra³o/przesz³o t± gierkê... Jest kto¶ taki?
Ja siê pierwszy pochwalê.
Przeszed³em grê w 38 godzin, 17 minut. Na koñcu gry mia³em 48 lvl. Gra³em stra¿nikiem miejskim (pó¼niej paladynem).
No to tyle. ;P
A ja nie przeszed³em w ogóle , czyli jakie¶ 0 h i 0 min ...ale gra³em w Gothic-a 3 i nie¼le do polowy doszed³em ... ale mi sie znudzi³ przez to rwanie ( BUGI Patch : http://programy.pcworld.pl/gry/programy … ional.html ) !! lOl
W³a¶nie potwierdzam Gothic 3 ma mnóstwo bugów ....
To samo co u kolegi wy¿ej , patch który naprawia wiêkszo¶æ b³êdów
http://programy.pcworld.pl/gry/programy … ional.html
Monk my¶li ,¿e na Gothica3 s± jakies patche czy cokolwiek ¿eby poprawic wydajno¶c sprzêtu/gry ... Otó¿ nie ma ,to jest jeden wielki BUG
n0 chyba ¿e sie ma 4gb ramu karte pod dx. 10 i procek 2/4 rdzeniowy intela
Legionista
S³uchaj , trochê szuka³em czyta³em i przeczyta³em ¿e ten patch na prawdê wiele poprawia ^^ .
Pff...ty nie wiesz z kim gadasz... ja sie tyle narobi³em ! podkrêca³em procesor,kartê zmienia³em parametry gry ,gra³em na patch-ach (wszystkich) 1.9 ,v1.112 ,v1.3,v1.4,v1.5,v1.6 i to nic nie da³o wiêc mi nie mów ze co¶ mo¿e pomóc !!!
Plebejusz
ludzie ja mam gothic 3 niedowno nie mia³em 512 ramu wiec na minmalnych sie ciol ( bez patcha) i byly b³êdy a teraz kupi³em 1 gb ramu mam juz 1,5gb hodzi na srednich z patchem teraz i nie znlazlem zadnych b³êduw nawet tych kture wykrylem wczesniej na minimalnych zdaza sie wiecej bleduw!!!
a dla tych co lubia kody polecam jeden pseudo kod po prostu instalujemy patcha jesli nie zdjelismy przedmiotuw z bohatera to podwoja swoja warosc ataku itp.
Meloniku , jak wiesz masz na forum taryfê ulgow± z powodu niskiego ilorazu inteligencji , niestety NIE PODEJMÊ siê poprawy tego posta , choæby dlatego bo mój ma³y mózg nie potrafi zrozumieæ s³ów typu "niedowno" , "ciol" "kture" itp. Jako , ¿e ciê lubiê to 1/3 do warna za orty
Ostatnio edytowany przez Melon (15-02-2008 07:29:48)
i nie znlazlem nawet tyvh bleduw kturye byly kiedys dizkuje nie macie racji
co on napisa³ pod koniec? bo nie rozumiem ...
Zmieni³em tytu³ bo co¶ temat nam zszed³ na bocznice. Jest programik optymalizuj±cy dzia³anie gry. Przed zainstalowaniem go G3 dzialal mi na trochê ponad minimalne, a teraz jedzie na prawie maksymalnych BEZ podkrêcania kompa. Tu macie linka
Plebejusz
cos ja w ten program nie wierze pewnie slabsze jest wszstko niz na maksymanych
Co to wnosi do tematu , ten post nie ma sensu , 2/3 do warna za orty
Ostatnio edytowany przez Melon (15-02-2008 07:31:27)
nie widzia³em zbytniej ró¿nicy w grafice przed instalk± tego i po( sprawdza³em wcze¶niej z ciekawo¶ci jak wygl±da na full'a parametrach), a w³a¶ciciele s³abszych sprzêtów naprawdê bêd± happy z tego patcha:)
iCo za bzdury pacht poprawiaj gre WIEM, BO to przês³em na 1 GB ram i 3.6 GB HZ procesorze Gra jest fajna i mo¿na sobie poganiaæ za orkami i za inny robactwem
co za cz³owiek to cezure ale
By Taktyk:
Ja ustawi³em czê¶æ cenzury bo co =,= ? ?
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (06-04-2008 19:58:34)
Gothica I przeszed³em w ci±gu 6h 28min gra³em ci±gle bez przerwy Gothica II przeszed³em parê razy ale nie pamiêtam w jakim czasie
W Gothic 2 te¿ przeszed³em .Ale nie gra³em na czas bo gra nale¿y siê ekscytowaæ a nie graæ jak jaki¶ maniak tylko na czas .
Gothic 3 gra³em z miesi±ca po 2 albo 4 godzinki dziennie wszystkie zadania co siê da³o to wykona³em levers 120 we wszystkie wyszkolony Gra jest bardzo fajna teraz gram w Ancient Wars Sparta wiêcej o nie w majmy temacie
Popraw b³êdy.
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (20-04-2008 09:31:47)