Strony: 1
Wątek Zamknięty
Jako i¿ ¶cie sie nudzê, a pogoda jest XD, wpad³em na genialny pomys³ wytrenowania jednego polskiego zawodnika do tzw "high class" a jest to takowy zbiór graczy którzy s± najlepsi w praetorians
Wymagania :
* + 16 lat, no niestety, ale jako ¿e z rysiem jeste¶my ostro w bani, to musimy kogo¶ zaraziæ tym , niestety to dla bardziej doros³ych graczy.
* Jaka¶ podstawowa wiedza, a nie miliard pik i bombki strzeli³, ¿adna na pozycyjnej ; d
* Najlepiej TS b±d¼ Skype =]
* Du¿o czasu wolnego, chodzi tutaj zazwyczaj o nocki, weekendy wykluczamy gdy¿ zazwyczaj le¿e za¿ygany gdzie¶ na imprezie pod ¶cian± : D, ewentualnie niedziela te¿ xd
Oferujê :
* Najlepsze sekwy
* Du¿o wskazówek
* Rozmowy o ¿yciu, sensie tego¿ ¿ycia, porady co do dymania sie, alkoholowe wskazówki
* W jak najkrótszym czasie zostaniesz jednym z najlepszych graczy w praetorians, tak na 1 vs 1 jak równie¿ 2 vs 2 etc.
* Zgranie sie z innymi prosami które pozwoli na granie w najlepszych roomach bez mojego bluzgania na was.
* Przede wszystkim oferuje mój czas ; )
Propozycje przyjmuje na pm, ewentualnie tutaj, trzeba sie wykazaæ czym¶ ¿e mo¿na na was æ czas.
Je¿eli nikt sie nie zg³osi, a te¿ przewidujê tak± sytuacje ze wzglêdu ¿e forum dawno temu umar³o, to niestety ; D mo¿liwe pisanie na gg 2941580.
GL & HF
jestem chêtny
Plebejusz
Sprubuj wytrenowac mnie i graj na pingu 250 - 300 XD fps od 0-100 A po zatym jaki masz nick na gr ??
Plebejusz
Kojazy kto¶ kolesia ~]hsk[~BlueDragon* podobno jest dobry ale jeszcze z nim nie gra³em Mo¿e kto¶ z nim ju¿ gra³ i co¶ wie wiecej o nim xd
1. Post pod postem [Nie pierwszy raz]
2. Post nie na temat
3. B³êdy ortograficzne
4. Tak kojarzê, ale masz warna
5. Go¶æ co stworzy³ temat ma nick Fnatic~Daima`
6. Ciebie nie da siê wytrenowaæ. Grasz ju¿ chyba z rok a dalej lamisz jak osio³.. nawet gorzej ni¿ ja
Plebejusz
Zawsze chêtny .
Pontifex Maximus
Temat zamykam.
Je¶li kto¶ chêtny, niech pisze do daimy na pw albo co¶, choæ w±tpiê by siê mu jesio trenowaæ kogo¶ chcia³o.
Wątek Zamknięty
Strony: 1