Ostatnio sciagnolem moda
I mam PROblem z sciagnieciem spolszczenia
Sciagnolem i zainstalowalem tam gdzie praeriorans weszlem w gre i niema! dalej wszystko
po ang
Instaluj do g³ównego albo do daty, nie pamiêtam gdzie ;ss [przy wyborze miejsca instalacji skasuj tê ostatni± linijkê tzn. C:\Program Files\Praetorians"Mod Imperial Spolszczenie". Ma wygl±daæ tak "C:\Program Files\Praetorians"] jak nie pomo¿e, lub je¶li niejasno to wyja¶ni³em xd to pisz...
To nie pomaga
A tak wgl mam to na > D:\Praetiorans
Riken napisał:
Ostatnio sciagnolem moda
I mam PROblem z sciagnieciem spolszczenia
Sciagnolem i zainstalowalem tam gdzie praeriorans weszlem w gre i niema! dalej wszystko
po ang
Jak mi nie wyt³umaczysz dlaczego robisz takie b³êdy, to masz bana.
Ps.: Tak, jestem zuy.
we¼ to zainstaluj byle gdzie i potem z tego co zainstalowales wez plik textos i przekopiuj do daty
Nie da rady
Zainstalowa³em to na pulpicie i by³ folder : Mod Imperial Spolszczenie , A w nim tylko 3 jakie¶ rzeczy Co z nimi zrobiæ skopiowaæ te rzeczy do DATA ??
mo¿e wymien co tam jest?
idoma
Plik PAT
2 KB
uninstall
uninstall
Ustawienia konfiguracyjne
1 KB
Plebejusz
Zainstaluj orginalnie gre tak jak leci i na to spolszczenie a wogule po co ci spolszczenie ?? Jak chcesz moge ci wys³ac plik ze spolszczeniem gry ale bez spolszczenia nowych racji . Szukaæ mnie na game ranger "Goth"
przenies ten idioma.pat do DATA
Juz dziala spolszczenie KArtaginy , parsji i grecji ale gdzie jest spolszczenie do rzymu egiptu i barbow??
no bo to jest spolszczenie tylko dla nowych nacji.
Jak chcesz miec dobrze to najpierw szukasz normalnego spolszczenia instalujesz i masz spolszona cala gra oprocz moda, potem dajesz tam ten idioma.pat i masz cala gre spolszczona
Mam podobny problem. Tyle ¿e mam ju¿ spolszczenie zainstalowane w DATA a i tak nie dzia³a. Je¶li chodzi o Spartan to ogólnie te¿ nie dzia³aj± ale na niektórych mapach s± widoczni o.O
¦ci±ga³em z forum osobno spolszcz. i tekstury, wszystko razem a i tak nic. Mo¿e to przez siódemkê(Win 7)
Jestem w tym DATA nowicjuszem wiec mo¿e co¶ zwali³em i proszê o proste wyt³umaczenie problemu.
Ostatnio edytowany przez Nordo (07-09-2011 16:21:07)