Witam. Kupując grę (parę lat temu) w pudełku znalazłem plakat z opisami jednostek (zamieszczam to w tym dziale, bo był to jeden z lepszych poradników do praetorians). Wiecie może gdzie mogę taki plakat znaleźć (kupić, bądź pobrać), albo znacie może link do strony z tym plakatem. Z góry Bóg Zapłać;D
Pontifex Maximus
Po co ci plakat? Tu masz opis, albo Wikipedia. W sumie to chyba to samo ^^
http://pret.pun.pl/viewtopic.php?id=580
Poradnik nie pomoże za dużo, gdy przyjdzie grać z innymi.. lepiej nabrać doświadczenia
Pontifex Maximus
On nie prosi żeby spytać po co mu ten plakat tylko gdzie może ten plakat znaleźć bystrzaku
Plakat raczej mi potrzebny do powieszenia na ścianie. Co do jednostek to wiem która, co potrafi, więc jako tak poradnik mi nie potrzebny.
Ale czytając go brakuje paru rzeczy. Nie pisze np: ze rydwany potrafia przebiec przez oddzial wroga, przebiegajac przez machinę oblęznicza maja szanse na wybicie załogi(a maszyna zostanie nie tknieta, i staje sie neutralna). Brakuje również, że bersekerzy ranią również swoje jednostki podczas walki.
Ostatnio edytowany przez Inferno9 (15-05-2011 17:08:52)
Pontifex Maximus
Inferno9 napisał:
przebiegajac przez machinę oblęznicza maja szanse na wybicie załogi(a maszyna zostanie nie tknieta, i staje sie neutralna)
Nasz NEUTRAL Paweł lol