#1 11-05-2011 16:58:28

arizzone1

Plebejusz

Zarejestrowany: 11-05-2011
Posty: 1

mod imperial 5.0

Widze że został dodany mod 5.0 co tam takiego jest nowego ? i czy działa

Offline

 

#2 11-05-2011 22:38:32

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: mod imperial 5.0

Balans nowych nacji, nowa muza, menu, nowe mapy. Tak działa. Kompatybilny z modami: 4.1 i 4.2


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#3 11-05-2011 22:43:27

 RbnNR

Plebejusz

Zarejestrowany: 09-02-2008
Posty: 31
Klan: ---
Ulubiona nacja: Rzymianie
Ulubiony kolor: Żółty

Re: mod imperial 5.0

Hmmm... tak przez głowę mi przeszło, ale co tam- pytam: nie daliby rady "dostosować" Pretów pod Win7?
Pozdrawiam.


http://img86.imageshack.us/img86/3029/praetoq6.jpg

Offline

 

#4 12-05-2011 21:30:44

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: mod imperial 5.0

Ja mam win7 i mi śmiga jak rychu po wapnie


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#5 13-05-2011 17:07:15

 jacek95

Legionista

Skąd: w dupie na rakach
Zarejestrowany: 04-03-2011
Posty: 50
Ulubiona nacja: Persja
Ulubiony kolor: Zielony

Re: mod imperial 5.0

myślałem że dodadzą jakieś nowe nacje trochę się zawiodłem

Offline

 

#6 13-05-2011 18:49:16

 RbnNR

Plebejusz

Zarejestrowany: 09-02-2008
Posty: 31
Klan: ---
Ulubiona nacja: Rzymianie
Ulubiony kolor: Żółty

Re: mod imperial 5.0

^^Den@t|PL| napisał:

Ja mam win7 i mi śmiga jak rychu po wapnie

Ale buliłeś dolary za tą zmodyfikowaną wersję? Czy ot, tak Ci poszło?


http://img86.imageshack.us/img86/3029/praetoq6.jpg

Offline

 

#7 13-05-2011 23:15:58

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: mod imperial 5.0

Nie, po prostu składałem lapa, i mniej więcej dobrałem części. Mam win7, intela i3 i ATI Radeona 5650


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#8 15-05-2011 19:16:38

Inferno9

Plebejusz

12931563
Zarejestrowany: 13-12-2010
Posty: 10
Ulubiona nacja: Rzymianie
Ulubiony kolor: Zielony

Re: mod imperial 5.0

A jest spolszczenie do tego MoDa 5??

Offline

 

#9 20-05-2011 14:04:15

spider37

Plebejusz

Zarejestrowany: 20-05-2011
Posty: 1

Re: mod imperial 5.0

mogły dać ktoś jakiś nowy link bo tamten nie działa

Offline

 

#10 20-05-2011 19:20:18

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: mod imperial 5.0

załatwione


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#11 14-06-2011 16:54:29

patry

Plebejusz

Zarejestrowany: 11-06-2011
Posty: 20
Klan: BRAK
Ulubiona mapa: Z FORTAMI
Ulubiona nacja: KARTEGINA i GRECJA
Ulubiony kolor: ZIELONY

Re: mod imperial 5.0

Jaki program trzeba mieć aby grać na modzie 5.0 ? bo nie wiem i go na 100% nie mam . Chciałbym w ten mod pograć bo jestem fanem tej gry i siedzie przy niej przynajmniej 3|4 godziny dziennie . Plis pomóżcie i z góry dziękuje koledzy z tej stronki !

Offline

 

#12 14-06-2011 16:56:38

patry

Plebejusz

Zarejestrowany: 11-06-2011
Posty: 20
Klan: BRAK
Ulubiona mapa: Z FORTAMI
Ulubiona nacja: KARTEGINA i GRECJA
Ulubiony kolor: ZIELONY

Re: mod imperial 5.0

Sorki , że odbiegam od tematu plis sorki ale jak się tworzy nowe wątki samemu ? sorki za odejście od tematu ! 8D

Offline

 

#13 14-06-2011 22:36:16

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: mod imperial 5.0

Jaki program. Wrzucasz do daty i śmiga.


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#14 26-06-2011 17:00:23

 Scorpio

Plebejusz

Call me!
Skąd: Litwa
Zarejestrowany: 10-04-2009
Posty: 21
Klan: [V-Elite]
Ulubiona mapa: King Of The Mountains
Ulubiona nacja: Romans
Ulubiony kolor: Red

Re: mod imperial 5.0

" Mod Imperial 5.0 - nowy Mod do Praetorians "

Zmiencie to w dziale download, bo to nie jest  Mod Imperial 5.0 tylko poprostu Mod 5.0 . Mod Imperial 5.0 jest jeszcze w trakcie "produkcji" . Thx.

Ostatnio edytowany przez Scorpio (27-06-2011 16:43:52)

Offline

 

#15 30-06-2011 21:04:01

 Bizon

Plebejusz

Skąd: Limanowa
Zarejestrowany: 30-01-2011
Posty: 6
Ulubiona nacja: Egipt
Ulubiony kolor: Brązowy

Re: mod imperial 5.0

czyli jak ja mam 7 to normalnie mi nie będzie chodzić?

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
spalacze tłuszczu