[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez ^^Den@t|PL| (11-10-2014 09:26:27)
Plebejusz
// Jak wszyscy wiemy niektórzy maj± problemy z graniem na Windows 7/Vista, wystêpowa³ b³±d z wodom, która uniemo¿liwia³a rozgrywkê. Aktualnie problem ten jest do wyeliminowania. Nale¿y jedynie UAKTUALNIÆ swoje sterowniki karty graficznej. Aby to zrobiæ przyk³adowo dla NVIDII wchodzimy w ten link i ¶ci±gamy swoje sterowniki.
¯enada.
Codziennie wchodzê na to forum z sentymentu, a dopiero teraz kto¶ raczy³ napisaæ, ¿e "aktualnie problem jest do wyeliminowaniia".
Dobra! Wracam z roboty i siê zabieram za to!
Pozdrawiam i do zobaczenia.
// Mówi±c szczerze sam dopiero siê o tym dowiedzia³em oko³o miesi±ca temu, wcze¶niej z jaki¶ powodów nie dawa³o to efektów. Mimo wszystko wola³em napisaæ równie¿ o tym, gdy¿ lwia czê¶æ ludzi nie mia³a pojêcia, ¿e da siê to wyeliminowaæ. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze, Daima.
Tak czy inaczej, elegancka robota (do nikogo ¿alu nie mam, to tylko efekt wczesnej pory pisania posta ). Oby mi tylko wszystko poinstalowa³o siê i dzia³a³o, bo z do¶wiadczenia wiem, ¿e jak siê za bardzo cz³owiek na co¶ nastawia, to zazwyczaj przychodz± niemi³e komplikacje...
Dzi¶ jeszcze nie mia³em czasu wszystkiego zgraæ, ale w czwartek popo³udniu na pewno komputer bêdê mia³ wolny (chyba, ¿e shackuj± mi go informatycy wojskowi z Chiñskiej Republiki Ludowej).
Ostatnio edytowany przez RbnNR (21-02-2012 20:44:18)
Pontifex Maximus
O ³a³ ku rwa maæ, a¿ wam dam spó¼nion± nagrodê w postaci nic nieznacz±cego plusa za to ¿e wam siê chcia³o
Plebejusz
Witam Wszystkich.
Mam do was pytanie takie ma³e, mam nadzieje ¿e ktos mi pomo¿e. Na komputerze stacjonarnym gierka mi ¶miga. mam tez notebooka samsunga nc110 takie gry jak worms czy twierdza extrem dzia³aj± natomiast Praetorians nie. Gra siê ³adnie instaluje do¶æ szybciutko, kiedy natomiast odpalam grê pokazuje sie okno potem czarny ekran i wraca do windowsa. Ma kto¶ na to mo¿e rozwi±zanie ? Mam nadzieje ¿e to nie du¿y k³opot ¿e piszê to w tym miejscu.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez ghostpll (03-01-2013 16:12:14)
Plebejusz
Mo¿e kto¶ odnowiæ linki? O ile kto¶ ¿yje Z góry dziêki.
Pontifex Maximus
Do czego konkretnie?
Plebejusz
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Plebejusz
Witam
Prosi³ bym o nowe linki do modów
z góry bardzo dziêkujê
Pontifex Maximus
zrobione