Plebejusz
Mam bardzo wkurzaj±cy (wed³ug mnie ) problem, mianowicie zainstalowa³em Imperial moda i zaaktualizowa³em gre do wersji 1.05 ale dalej jak chce zagraæ i ju¿ przejdzie mi z gamerangera do praeta to nagle wszysko siê wy³±cza i pisze "Z³a wersja gry"... Próbowa³em dos³ownie wszystkiego: reinstalacja moda i gry ponowna zmiana wersji itp. Teraz podda³em siê i nie wiem co zrobiæ wiec pisze do was i proszê o pomoc
Pontifex Maximus
nak³adasz patcha 1.05 na mod imperiala?
Mod imperial, mod 5.0 maj± juz te nak³adke w sobie. Spróbuj bez niej.
Plebejusz
Ale gdy mam samego Imperiala bez patcha to mam wersje 1.04 i dalej nie dziala
A tak wgl to jak odinstalowac tego pacha 1.05?? (Pocz±tkuj±cy jestem)
Ostatnio edytowany przez lolus20 (01-11-2013 18:32:05)
Pontifex Maximus
Walnij na czyst± gre moda 5.0 obczaj to:
http://www.moddb.com/games/praetorians/ … complex-18
nie probowa³em, nie gwarantuje niczego
wrzuce zaraz na chomiku paczke z moja gra, czysta + patch 1.04 w innym folderze i crack. Na to walisz moda 5.0 b±d¼ imperiala i musi ¶migaæ, nie ma bata
Plebejusz
A podasz link do tego chomika z paczka??
Pontifex Maximus
no w³a¶nie jest problem, bo mój net nie ogarnia upload'owac 700 mb, zaweisza sie cos.. klka razy probowa³em a na polobudzie z telefonu nie moge wrzucic bo mi chomik odmawia. Jak bede mia³ lapka na uczelni to wrzuce
Zapewne ¼le instaluje Imperiala. Je¶li masz mo¿liwo¶æ to zainstaluj na nowo grê, i Imperiala koniecznie zainstaluj do g³ównego folderu gry, mo¿e pokazuje Ci domy¶ln± scie¿kê tam gdzie jest folder DATA i wtedy w nim tworzy siê kolejna Data.
Pontifex Maximus
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Plebejusz
Den@t pomog³o, sorka ze tak pó¼no pisze ale tak siê zagra³em ze sobie zapomnialem
Zainstalowa³em samego imperiala bez patcha
Ostatnio edytowany przez lolus20 (24-11-2013 08:42:34)
Plebejusz
Przepraszam ¿e odkopuje temat, ale nie mogê ¶ci±gn±æ pliku z Chomika, czy ten plik jest jeszcze aktualny? kto¶ ma problem z jego ¶ci±gniêciem?
Pontifex Maximus
Czego nie mo¿esz konkretnie ¶ci±gn±æ?