Plebejusz
Szukam chêtnych do gry niestety bez dodatku i przez hamachi czekam.
Plebejusz
Arbuz ja te¿ mam chod¼ popykaæ rozwalê ciê a jak± ras± grasz?? (jeszcze jedno mam 1 kumpla Krissa on do³±czy do gry )
Plebejusz
Ok, ja gram ro¿nie to zale¿y ale ja tylko w podstawkê tylko bez patcha i tylko na hamachi (domy¶lcie (Bo Masz Pirata ? ) sie dlaczego)
Magiczne s³owo "ru¿nie"...
Ja gram w BO¦2, ale na oficjalnym serwerze, bo primo - po co nie? A po drugie, gra siê znacznie fajniej. S± statystyki (ah, mam boskie staty, ponad 150zwyciêstw ), zaje...fajne mapy (pojedynki herosów^^). No i patche te¿ dostaje.
Chyba znowu sobie zainstaluje, ciekawe co siê zmieni³o przez pó³ roku w grze. Jak kto¶ chce graæ na oficjalnym serwerku to niech da znaæ, mogê zagraæ.
Ja mam BO¦II.
Bym se zagra³. P³atne jest granie na oficjalnym servie BO¦II?
Nie, wystarczy mieæ oryginaln± wersje gry.
Melon podaj jak±¶ siec na ham bo bym zagral
Za³atwiajcie to na PW czy gdzie¶, bo spamujecie, ostatni taki post tolerujê. -_-
Ostatnio edytowany przez Oktawian (02-04-2008 12:40:13)
Plebejusz
siec
Melonuuu
haslo uuuu
Elanar zakaza³! warn i ban!
s³ucham????
kurde ludzie a do pretka to mozna podawac ten watek plmni role forum o tej grze przynajmniej w pewnym sensie. I to nie jest spam!!! to o tej grze !!!
Ostatnio edytowany przez Melon (03-04-2008 18:19:23)
Eee czy¿by master of sanctity to jest vel Atanmir ? ja mam bitwe o sródziemie 2 ... wkrótce bêdzie mia³ radek ma arv,oktawian,melon,elanar i paladyn ....
Ostatnio edytowany przez Rychu4 (05-04-2008 17:35:57)
No co¶ Ty... Nie wiem, o o to chodzi. Gra³em w multi w tej grze baaardzo du¿o (ponad 200rozgrywek) i w zasadzie nigdy mi sie co¶ takiego nie przydarzy³o (no ok, kilka razy mia³em, ale jak chcia³em wbiæ na serwer japoñczyka, który mia³ za wolny net, ¿eby graæ to nie ma co sie dziwiæ).
Równie dziwne jest to, ¿e... nie mogê siê zarejestrowaæ. Wyskakuje mi b³±d systemu windows - nikt nie wie, co to mo¿e byæ?
To zupe³nie nie ma zwi±zki, nie o to chodzi i jak nie wiesz to nie mów.. -_-