Plebejusz
Szukam chętnych do gry niestety bez dodatku i przez hamachi czekam.
Plebejusz
Arbuz ja też mam chodź popykać rozwalę cię a jaką rasą grasz?? (jeszcze jedno mam 1 kumpla Krissa on dołączy do gry )
Plebejusz
Ok, ja gram rożnie to zależy ale ja tylko w podstawkę tylko bez patcha i tylko na hamachi (domyślcie (Bo Masz Pirata ? ) sie dlaczego)
Magiczne słowo "rużnie"...
Ja gram w BOŚ2, ale na oficjalnym serwerze, bo primo - po co nie? A po drugie, gra się znacznie fajniej. Są statystyki (ah, mam boskie staty, ponad 150zwycięstw ), zaje...fajne mapy (pojedynki herosów^^). No i patche też dostaje.
Chyba znowu sobie zainstaluje, ciekawe co się zmieniło przez pół roku w grze. Jak ktoś chce grać na oficjalnym serwerku to niech da znać, mogę zagrać.
Ja mam BOŚII.
Bym se zagrał. Płatne jest granie na oficjalnym servie BOŚII?
Nie, wystarczy mieć oryginalną wersje gry.
Melon podaj jakąś siec na ham bo bym zagral
Załatwiajcie to na PW czy gdzieś, bo spamujecie, ostatni taki post toleruję. -_-
Ostatnio edytowany przez Oktawian (02-04-2008 12:40:13)
Plebejusz
siec
Melonuuu
haslo uuuu
Elanar zakazał! warn i ban!
słucham????
kurde ludzie a do pretka to mozna podawac ten watek plmni role forum o tej grze przynajmniej w pewnym sensie. I to nie jest spam!!! to o tej grze !!!
Ostatnio edytowany przez Melon (03-04-2008 18:19:23)
Eee czyżby master of sanctity to jest vel Atanmir ? ja mam bitwe o sródziemie 2 ... wkrótce będzie miał radek ma arv,oktawian,melon,elanar i paladyn ....
Ostatnio edytowany przez Rychu4 (05-04-2008 17:35:57)
No coś Ty... Nie wiem, o o to chodzi. Grałem w multi w tej grze baaardzo dużo (ponad 200rozgrywek) i w zasadzie nigdy mi sie coś takiego nie przydarzyło (no ok, kilka razy miałem, ale jak chciałem wbić na serwer japończyka, który miał za wolny net, żeby grać to nie ma co sie dziwić).
Równie dziwne jest to, że... nie mogę się zarejestrować. Wyskakuje mi błąd systemu windows - nikt nie wie, co to może być?
To zupełnie nie ma związki, nie o to chodzi i jak nie wiesz to nie mów.. -_-