Legionista
Tak jak w temacie , je¿eli pokazujemy co¶ z obcego ¼ród³a dajemy linka :X
Oj. Rydzyk wyszed³ z inicjatyw± dotycz±c± wprowadzienia na rynek gier na wolnej licencji . Na rynku ukaza³y siê tytu³y: 1. Rydzyk-Strike 2. Call of Maybach 3. Medal of Moher 4. Unreal Moherament 5. $hitman 6. Mayb Payne 7. Hidden & Moherous 8. Grand Theft Moher: Rydzyk city 9. Moher Wars 10. Moher Storm III Rydzykowa burza 11. Rydzykman 2D 12. Desperydzos 13. Rydzyk Fighter 2 14. Half - Rydz (i Half - Rydz II) 15. Seria gier Prince of Rydzyk - Fale Czasu, Dusza Dyrektora i Dwa Radia 16. The Rydzs II i dodatki Na Rydzach, Nocne Nadawanie, W³asna Stacja i Rydzaki. Obecnie trwaj± prace nad dodatkiem Historie z Rydza wziête 17. Harry Moher 18. Heroes of radio maryja 19. Nevermoher Nights 20. Nevermoher Nights-Shadow of the undermoher 21. Nevermoher Nights-Hordes of the moherdark 22. Virtual 3D Rydzyk (+18) 23. Rydzyk's Gate i Rydzyk's Gate II: Shadows of Toruñ 24. The Mohers 2 25. The Mohers 2: Own Radio
¬ród³o : http://www.rydzykowo.pl/page-top.html
Na podanej przeze mnie stronie mo¿na zobaczyæ orygina³ , tutaj czê¶æ ze¿ar³a cenzura ( s³owo Ry dz yk).
Korzystaj±c z mojej w³adzy moderatorskiej usun±³em cenzurê s³owa "Rydzyk".
Ostatnio edytowany przez Monk (23-02-2008 11:51:19)
Gość
mój stary kawa³ lecz niepamiêtam go dok³adnie:
w muzeum przewodnik grupy wprowadza do czê¶ci o Stalinowskiej...(tu niepamietam przepraszam) nagle przechodz± obok gabloty a w niej trup turysta siê pyta co mu siê sta³o przewodnik mu odpowiada grzybki zaszkodzi³y i tak przechodzili jeszcze pare takich samych gablot lecz przy wyj¶ciu by³a jeszcze jedna Gablota a w niej trup z wielka dziura w g³owie zaciekawiony ró¿nic± turysta siê pyta znowu a co temu sie sta³o ten . Przewodnik odpowiada ten niechcia³ zje¶æ grzybków.
Oo przypomnia³em sobie moment w szkole kolega z s±siedniej klasy uczy siê na histe zobaczy³ te wizerunki kamienne w podrêczniku i mówi (a tam by³o sporo ludzi takich jagby go³ych ) seks grupowy
Ostatnio edytowany przez SoFtTrOjAn.ExE. (23-02-2008 18:04:56)
Legionista
* kupa arcydzie³o - po zakoñczeniu ³azienkowego obowi±zku, zawsze przychodzi ten moment, aby spu¶ciæ wodê. Co za tym idzie woda pod dosyæ du¿ym ci¶nieniem uderza w muszlê klozetow±. Niesie to czêsto za sob± bardzo ciekawe skutki. Mianowicie woda sp³ywaj±c na owe (w tym przypadku bardzo rzadkie), zabiera je ze sob±, po czym odbija siê od ¶cianek i maluje ³adny rysunek na po¶ladkach wytwórcy o niezbyt dobrym refleksie.
* kupa rozpryskowa - wydostaje siê z odbytu z wielkim impetem, uderza w wodê lub te¿ ¶cianki ubikacji, po czym mo¿liwy jest jej powrót w stronê autora. Charakteryzuje j± szybkie pokrycie czê¶ci muszli klozetowej, czêsto wystêpuje wraz z gaz kup±.
* kupa czopek - po parena¶cie razy dziennie biegasz do kibla, starasz siê, mêczycz, pocisz, a ona i tak stoi tam gdzie sta³a. Nie pomagaj± nawet ró¿nego rodzaju ¶rodki nawil¿aj±ce, które mo¿na znale¼æ w sklepach erotycznych. Po prostu zatyka na amen.
* kupa chirurgiczna - po d³u¿szym czasie zmagañ z kup± czopkiem przychodzi wreszcie czas na odwiedziny chirurga. Czoko delikwenta jest wtedy ju¿ bardzo podra¿nione, a w skrajnych przypadkach jest wrêcz rozerwana.
* kupa déjà vu - spotyka cz³owieka we ¶nie, kiedy ten od 2 tygodni nie mo¿e nic z siebie wydobyæ. Jej cech± charakterystyczn± jest to, ¿e delikwentowi wydaje siê, i¿ sytuacja wyj¶cia kupy z dupy mia³a ju¿ miejsce w jakie¶ nieokre¶lonej przesz³o¶ci, jednak po chwili zdaje on sobie sprawê, ¿e to niemo¿liwe, gdy¿ déjà vu jest przodkiem kupy czopka.
* kupa pch³a - powoduje swêdzenie okolicy okrê¿nicy odbytu.
* kupa steryd - po wysraniu wydaje ci siê, ¿e masz wiêksz± , a co za tym idzie wydaje siê, ¿e i kupa czopek ci nie straszne. Jak¿e to mylne uczucie..
* kupa lawina - srasz.. srasz.. Masz srakê. Br±zowa masa wydostaje siê pod ci¶nieniem kilku atmosfer. Rozbrysguje siê tak, ¿e muszla powoli zapomina, ¿e by³a bia³a.
* kupa powód¼ - dotykasz gówna krawêdz± dupy.
* kupa publiczna - charakteryzuje j± ciep³y, mi³y i swoiski zapach. Najczê¶ciej spotykana w ubikacjach miejskich lub te¿ toi toi’ach.
* kupa duch - ca³y czas stara siê daæ ci do zrozumienia, ¿e wysz³a, tymczasem ca³y czas pozostaje w dupie.
* kupa higieniczna - jeste¶ pewny, ¿e wysz³o, widzisz je nawet w kiblu, jednak z powodu zbyt ma³ej wilgotno¶ci nie chce ono zostawiæ ¿adnego ¶ladu napapierze toaletowym.
* kupa mokrad³o - nie koñczy siê na jednej rolce papieru, a ca³y czas pozostawia swoje br±zowe ¶lady. Nie ma te¿ zamiaru przestaæ. Z powodu braków materia³owych ostatni± czê¶æ tasiemki wrzucasz do gaci, by nie zbrudziæ ubrania.
* kupa fala - siedzisz na kiblu bardzo d³ugo, nabierasz pewno¶ci, ¿e to ju¿ koniec, wstajesz, a tymczasem ona stale wraca i zmuszaciê do przyjêcia pozycji siedz±cej po raz kolejny.
* kupa gor±ca - powoduje unoszenie siê nad ni± ¶licznego dymku.
* kupa piek±ca ¿y³a na ciemieniu - ci¶niesz tak mocno, ¿e praktycznie
dostajesz apopleksji.
* kupa goliat - srasz tak d³ugo i tak obficie, ¿e waga cia³a zmniejsza siê o 10%.
* kupa k³oda - jest tak d³uga, ¿e boisz siê nacisn±æ sp³uczkê bez wcze¶niejszej fragmentacji gówna za pomoc± szczotki do kibla.
* kupa ¿yd (gaz kupa) - nie do¶æ, ¿e g³o¶na, to jeszcze bardzo zapachowa. Powoduje podniesienie poziomu zadowolenia osób znajduj±cych siê w pobli¿u twórcy.
* kupa antysraj - siadasz na kiblu, tak bardzo bardzo chcesz siê wysraæ, a tymaczsem jedyne co osi±gasz, to kilka wiêkszych lub mniejszych pierdniêæ.
* kupa tortura - tak ciê r¿nie w odbyt, ¿e masz wra¿enie, ¿e zaraz wysrasz krêgos³up.
* kupa mokra dópa - wydostaje siê z odbytu, po czym uderzaj±c w wodêochlapuje ci po¶ladki.
* kupa fasola - tak smali, ¿e trzeba otwieraæ okna w ca³ym domu.
* kupa wy¿sza sfera - w ogóle nie ¶mierdzi.
* kupa sp³awik - spuszczasz raz, czekasz a¿ sp³uczka nabierze wody.. Spuszczasz drugi raz, a mimo to ma³e kuleczki wracaj±, by dalej sobie p³ywaæ po powierzchni wody. W koñcu ostatecznie przykrywasz kawa³kiem papieru.
* kupa zasadzka - bardzo rzadko spotyka ciê w domu. Najczê¶ciej podczas najlepszej zabawy, bêd±c kulturalnym chcesz pierdn±æ cichaczem, tymczasem wydostaje siê bezczelnie na zewn±trz powoduj±c pó¼niejsze skrêpowanie i konieczno¶æ chodzenia z skrzy¿owanymi nogami.
* kupa pijacka (kac kupa) - na ostrym kacu po przebalowanej nocy. Jest bardzo zwinna i ¶lizga siê po ¶ciankach muszli.
* kupa szampañska - masz takie zatwardzenie, ¿e kiedy czopek siê
odblokuje, z dupy wyp³ywa gazowana ciecz.
* kupa rzep - chcesz siê wytrzeæ, tymczasem kupa przyleg³a do brzegu dupy.
* kupa eksplozja - poprzedzona pierdniêciem tak okropnym, ¿e po wysraniu siê
sprawdzasz, czy na muszli nie ma pêkniêæ.
* kupa czarodziej - wychodzi do po³owy, po czym wraca, znowu wychodzi i tak w kó³ko..
* kupa królicza - przed wysraniem ulega ogromniej fragmentacji. Sk³ada siê z du¿ej ilo¶ci bobków (vide: bohater muminków), których wydostawanie z dupy staje siê z czasem mêcz±ce i nudne.
* kupa abecad³o - wychodzi bardzo d³ugo, czêsto z przerwami na g³êbszy oddech, jednak po wyj¶ciu jest tak d³ugie, ¿e przypomina literê.
* kupa DR. Jekyll & MR. Hyde - w po³owie jest cia³em sta³ym, a w po³owie ciecz±.
* kupa woodstockowa - przyjed¼ na Woodstock i wejd¼ do lasu, a nie trzeba bêdzie t³umaczyæ co i jak.
Oczywi¶cie wiêkszo¶æ textu ze¿ar³a nasza kochana cenzura...
By Taktyk:
trochê to nie etyczne anwet w L.O.L bleee ja bym ca³e da³ w cenzurê ale poczekam na komentarze innych modów i adminów
Taktyk nie przesadzasz ?
My¶lê, ¿e je¿eli monka to interesuje to nie ma po co przeszkadzaæ mu w promowaniu swojego hobby na forum. Grivius
Ok , to teraz kolejna porcja qpy , niestety niektóre siê powtarzaj± .
Duch - czujesz, ¿e wysz³o, ale nie ma go w kiblu
Czyste - czujesz, ¿e wysz³o, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia ¶ladów na papierze toaletowym
Mokre - podcierasz siê 50 razy, ale wci±¿ czujesz, ¿e trzeba jeszcze raz, wiêc musisz w³o¿yæ trochê papieru do gaci, ¿eby siê nie pobrudzi³y
Druga Fala - kiedy siê wysrasz i podci±gasz spodnie, zdajesz sobie sprawê, ¿e musisz siê jeszcze wy sraæ
Pêkaj±ca ¯y³a na Ciemieniu - ci¶niesz tak mocno, ¿e praktycznie dostajesz apopleksji
Gigant - wysrywasz tyle, ¿e tracisz 15 kg
K³oda - tak d³ugie, ¿e boisz siê sp³ukaæ bez wcze¶niejszej fragmentacji za pomoc± szczotki do kibla
Gazowe - jest g³o¶ne i ka¿dy w zasiêgu s³uchu ¶mieje siê z Ciebie
Kukurydza - jak sama nazwa wskazuje
Jak Chcia³bym Siê Wysraæ - kiedy chcesz siê wysraæ, ale wszystko, co mo¿esz zrobiæ, usi±¶æ na kiblu, cisn±c i pierdn±æ kilka razy
Naci±ganie Krêgos³upa - takie bolesne, ¿e powiedzia³by¶, ¿e wysrywasz krêgos³up
Mokry Po¶ladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, ¿e spadaj±c do wody ochlapuje Ci dupê
P³ynne - ¿ó³tobr±zowa ciecz wystrzeliwuje z dupy i opryskuje ca³± muszlê
Meksykañskie ¯arcie - tak ¶mierdzi, ¿e trzeba wietrzyæ
Wysokiej Klasy - nie ¶mierdzi
Sp³awik - kiedy jeste¶ w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielko¶ci pi³eczek golfowych p³ywa nadal po powierzchni wody
Zasadzka - nigdy nie zdarza siê w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdniêcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie koñczy siê zabrudzeniem gaci i do koñca dnia chodzisz ze skrzy¿owanymi nogami
Pijackie (Kac kupka) - nastêpuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauwa¿alne s± znaki ze¶lizgiwania siê na dnie muszli
Szampañskie - masz takie zatwardzenie, ¿e kiedy korek siê odblokuje, z dupy wyp³ywa gazowana ciecz
Przylgniête - kiedy chcesz siê podetrzeæ, ono czeka na brzegu dupy
Artyleryjskie - gdy srasz dalej ni¿ widzisz
Wybuch - poprzedzone pierdniêciem tak okropnym, ¿e po wysraniu siê sprawdzasz, czy na muszli nie ma spêkañ
Zabawa w Chowanego - wychodzi do po³owy, wraca, wychodzi, wraca...
Królicze - wychodzi w zgrabnych, okr±g³ych porcjach (du¿e ilo¶ci). W³a¶ciwie nigdy siê nie koñczy, ale cz³owiek sam przestaje sraæ z nudów.
Pochodnia - , które tak pali dupê, ¿e przysi±g³by¶, ¿e jest ³atwopalne (zazwyczaj zdarza siê rankiem po zjedzeniu dzieñ wcze¶niej WIELKIEJ ilo¶ci ostrego ¿arcia)
Dualnej Gêsto¶ci - jedna czê¶æ gówna jest ciek³a, podczas gdy druga jest cia³em sta³ym
Betonowe - , które zostawiasz po 2 tygodniach nie chodzenia do kibla
Chirurgiczne - nastêpuje po Gównie Betonowym - musisz i¶æ do chirurga, poniewa¿ dópa jest rozdarta.
By El. Mog³e¶ napisaæ jakie¶ ostrze¿enie na pocz±tku posta, bo po zobaczeniu tego mój apetyt na zapiekankê przeszed³.
Ostatnio edytowany przez Monk (15-03-2008 16:03:42)
Gość
Rysiowi sekwe wysy³a³em wtedy
Rychu z praetorians (16-03-2008 0:10)
oO
Rychu z praetorians (16-03-2008 0:10)
to virus:P? nie no wiem ze to ta sekwa
Rusek (16-03-2008 0:10)
hehe
Rychu z praetorians (16-03-2008 0:11)
ka³
Rychu z praetorians (16-03-2008 0:11)
odebra³em i ka³ (oczywi¶cie ka³ nie dlatego ¿e wirus xd )
(Mi tam post Monka siê podoba )
Moja stara rozmówka oczywi¶cie nie z tym Radem z forum tylko innym
Rusek (1-03-2008 21:15)
o radzioo pojawil sie na gg
Radek (1-03-2008 21:15)
kto ty?
Radek (1-03-2008 21:15)
nie mam listy
Rusek (1-03-2008 21:16)
jam bog twoj jahwe P
Radek (1-03-2008 21:16)
kur....de
jarek?
nie jozek z rosji
ahas
L
wiedzialem ze to ty
hehe
http://www.milanos.pl/gry.php?id=2889
jak kto¶ chce sie z ......... pobawiæ
Ostatnio edytowany przez SoFtTrOjAn.ExE. (28-03-2008 17:45:31)
Hehe rusek ale go wkrêci³e¶ teraz co¶ odemnie:
Przychodzi ¿aba do lekarza w skarpecie na g³owie
Lekarz: Co ci dolega?
¯aba: ¯artujesz?, to jest napad!
Legionista
Pewne amerykañskie ma³¿eñstwo, w którym mê¿czyzna nie móg³ niestety mieæ dzieci, postanowi³o skorzystaæ z us³ug tzw. zastêpczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbêdnych ustaleñ i formalno¶ci ma³¿onek wyszed³ na golfa, zostawiaj±c ¿onê w oczekiwaniu na przybycie "specjalisty". Przypadek sprawi³, ¿e w tym samym dniu w miasteczku zjawi³ siê objazdowy fotograf, specjalizuj±cy siê w zdjêciach dzieci. Zadzwoni³ do drzwi w nadziei na zarobek.
- Dzieñ dobry, madame, ja jestem.
- Ale¿ wiem, oczekiwa³am pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do ¶rodka.
- Ooo, doprawdy? - zdziwi³ siê fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuje siê w dzieciach.
- Wspaniale, w³a¶nie o to chodzi³o mê¿owi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta sp³oniona z emocji:
- To gdzie zaczniemy?
- No có¿ - odpowiada fotograf - my¶lê, ¿e mo¿e pani zdaæ siê zupe³nie na mnie. Mam du¿e do¶wiadczenie. Z regu³y zaczynam w k±pieli, tak ze dwa - trzy razy, pó¼niej zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewno¶ci± parê w ³ó¿ku. Nieraz doskonale efekty osi±ga siê na dywanie w salonie. Naprawdê mo¿na siê wyluzowaæ.
"Dywan w salonie." - My¶li kobieta. - "Nic dziwnego, ze mnie i Harry"emu nic nie wychodzi³o."
- Droga pani, nie mogê gwarantowaæ, ¿e ka¿de bêdzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale je¿eli wypróbuje siê kilkana¶cie pozycji, je¿eli strzelê z sze¶ciu - siedmiu ró¿nych k±tów, wówczas jestem pewien, ¿e bêdzie pani zadowolona z rezultatu.
Kobieta z wra¿enia zaczê³a wachlowaæ siê gazet±, a facet nawija dalej:
- Musi siê pani równie¿ liczyæ z tym, ¿e w tym zawodzie, podczas roboty, cz³owiek ca³y czas jest w ruchu. Krêcê siê tu i tam, wchodzê i wychodzê nieraz kilkana¶cie razy w ci±gu minuty, ale proszê mi wierzyæ, ze rezultaty mojej pracy rzadko zawodz± oczekiwania.
Kobieta usiad³a przy otwartym oknie, spocona z wra¿enia.
- Ha! A ¿eby pani widzia³a, jak wspaniale wysz³y mi pewne bli¼niaki! Zw³aszcza bior±c pod uwagê trudno¶ci, jakie ich matka robi³a mi przy wspó³pracy.
- Taka by³a trudna? - spyta³a mdlej±cym g³osem kobieta.
- Straszliwie. ¯eby uczciwie zrobiæ robotê, musieli¶my pój¶æ do parku. Ale by³ cyrk! Ludzie t³oczyli siê dooko³a ze wszystkich stron, ¿eby zobaczyæ mnie w akcji. TRZY GODZINY! Proszê sobie tylko wyobraziæ: TRZY GODZINY ciê¿kiej fizycznej pracy! Matka ca³y czas siê dar³a i jêcza³a tak g³o¶no, ¿e z trudem mog³em siê skoncentrowaæ. W koñcu musia³em siê spieszyæ, bo zaczyna³o siê robiæ ciemno. Ale naprawdê siê wkurzy³em, kiedy wiewiórki zaczê³y mi obgryzaæ sprzêt.
- Sprzêt? - g³os kobiety by³ ledwo s³yszalny. - Chce pan powiedzieæ, ¿e wiewiórki naprawdê obgryz³y panu. khem.. sprzêt..?
- Hehehe, a sk±d¿e, po³ama³yby sobie zêby, twardy jest jak hartowana stal.
No có¿, jestem gotów, rozstawie tylko statyw i mo¿emy siê zabieraæ do roboty.
- STATYW ?
- No a jak¿e, muszê na czym¶ oprzeæ te armatê, za ciê¿ka jest, ¿eby j± stale nosiæ.
Proszê pani! Proszê pani!!! Jasna cholera, ZEMDLA£A!!!!
Gość
Rusek (21-07-2008 14:10)
rodzina zdrowa ?
Radek (21-07-2008 14:10)
tak a czemu
sie pytasz
nikczemniku
Rusek (21-07-2008 14:10)
a dzieci zdrowe ?
nie
Rusek (21-07-2008 14:11)
a ty zdrowy
Radek (21-07-2008 14:11)
tak
a ty?
ja te¿
to dobrze
a teraz idz siorbac bonka
nie chce mi sie
rozmowa by³a dalej ale nie wasza sprawa
a co do tekstu monka fajnie siê u¶mia³em
hahaha ale siê u¶mia³em -_-
nie potrzebny wpis do postu
Legionista
Lata 70. Pomiêdzy ambasadami USA i ZSRR zorganizowano wymianê sekretarek. Po dwóch tygodniach amerykañska sekretarka pisze depeszê do swoich:
- Moi drodzy, tu jest okropnie. Zero automatyzacji, ci±gle robiê czaj szefowi, a spódnicê to dosta³am tak± d³ug±, ¿e ledwo chodzê.
W tym samym czasie wêdruje depesza do Rosji:
- Moi drodzy, tu jest okropnie. Wszêdzie te komputery, ¶wiate³ka, guziki, nie mam co robiæ, nudzê siê. A spódnicê to mi dali tak± krótk±, ¿e mi chyba widaæ jajca i ka³acha.
Ekwita
Hahaha wstawiac smieszne rozmowy
patrzcie jakie downy z nas
[16:01:56] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Wbijac na serwer
[16:01:58]
co chcesz?
[16:02:12] [gucio zks]
nie moge bo mam danielus mod
[16:02:19] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
omg -.-
[16:02:22] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
co on z tym danielusem
[16:02:29]
sunchry
[16:02:29] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
to go usuñ
[16:02:36] [gucio zks]
nie moge go znalesc
[16:02:55] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
to ca³a gre przeinstaluj i tlyko imperiala zaistaluj i oczywiscie preta
[16:03:05] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
17:02:18] [xtrem21*SPQR*] jest online
[17:02:18] >> heyy
[17:02:20] >> play ?
[17:02:33] << no wbijam dupcio
[17:02:44] >> no time ?
[17:02:46] >> k
nic wiecej...
[16:03:15] [gucio zks]
jak to sie robi bo ja raczej komputerowiec nie jestem
[16:03:24] [Danielus]
wystarczy sici±gn±c praeconfig i po problemie -_-
[16:03:44]
hehe
[16:03:46] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Daniel daj mu moze linka do tego prae confing
[16:03:53] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
[16:03:57]
ogorek wyjechal ze swoim configiem
[16:03:59] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
a ile Gucio lat masz?
[16:04:02] [gucio zks]
precofin to jest to ze moge mody zmieniac tak ??
[16:04:06] [gucio zks]
14
[16:04:17] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
masz 14 lat i taki .
[16:04:36]
to to
[16:04:37] [gucio zks]
potroncil cie kiedys samochow
[16:04:37] [Danielus]
tak mo¿na mody zmieniec
[16:04:40] [gucio zks]
samochod
[16:04:44]
i wylacza ci dm i inne jak dasz normal
[16:04:48] [Danielus]
wtedy sobie wybierzesz normal i ¿adnego nie bedziesz mial^^
[16:04:53] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
[16:05:01] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
linka jest na pret.put.pl
[16:05:07] [gucio zks]
potroncil cie kiedys samochod
[16:05:09] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
w download
[16:05:18]
ogrek powtarzasz mnie
[16:05:19]
[16:05:25] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Ogórek?
[16:05:29] [gucio zks]
pytam sie czy potroncil cie kiedys samochod
[16:05:30]
bo zielony
[16:05:40]
mnie nie ale ja tira potracilem
[16:05:43] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
co on z tymi samochodzami
[16:05:48]
parkingowy
[16:05:52] [Szczepek]
Geje! :]
[16:05:52] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
mozliwe
[16:05:57] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Morda
[16:06:01] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Les
[16:06:01]
czesc dziwko
[16:06:09] [Szczepek]
co tam plebsie?
[16:06:14] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
nap
[16:06:14]
nic niewolniku
[16:06:18] [gucio zks]
mnie kiedys potroncil samochod i
[16:06:20] [Szczepek]
Ahm wiorze
[16:06:23] [gucio zks]
i mialem uraz mozgo
[16:06:23] [gucio zks]
u
[16:06:33] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Gucio widac ze masz uraz mozgu
[16:06:35] [Robson] jest online
[16:06:37] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
O.o''
[16:06:49] [Szczepek]
Chikus u ciebie tez widac nie tlyko mozgu
[16:06:54] [gucio zks]
bardzo smieszne
[16:07:00]
[16:07:03] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
:O
[16:07:06] [Szczepek]
Okt Czopie!!
[16:07:14] [gucio zks]
neichciej zeby cie kiedys samochod potroncil
[16:07:25] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Potr±ci³ mnie kolega quadem
[16:07:27] [Szczepek]
Gucio nie rozzalj sie
[16:07:28] [Robson] jest offline
[16:07:30]
mnie potracila babcia na hulajnodze
[16:07:30] [Robson] jest online
[16:07:34]
i mialem uraz freda
[16:07:39]
ale all jest ok
[16:07:39] [Szczepek]
Roz¿alaj *
[16:07:42] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
)
[16:07:46] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
tylko freda nie masz?
[16:07:54] [Szczepek]
Ja wbieglem w babcie na roweze i darla na mnie ppyska xd
[16:07:55] [gucio zks]
freda to ty nie masz
[16:08:02]
chcesz z mojego baseballa?
[16:08:13] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
Basketballa? masz serio ?
[16:08:23] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
:O
[16:08:23] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
w polsce to rzadkosc
[16:08:38] [gucio zks]
z/w
[16:08:45] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
z/w
[16:08:48]
takie downy jak ty to jest dopiero rzadkosc
[16:08:59] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
w/z
[16:09:09] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
AhA
[16:09:12] [Szczepek]
ychm zarciki sie ciebie trzymaja CHiki
[16:09:23]
wz zjadl
[16:09:50] [gucio zks]
dajcie mi linka
[16:09:57]
do wzetki?
[16:09:59] [Szczepek]
poszukaj na pret.pun
[16:10:01] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
a tak w ogóle to ja sie chcialem zapytac czy za gracie a nie kto ma uraz mózgu...
[16:10:13] [Szczepek]
nikt nie gra
[16:10:13] [gucio zks]
ja moge grac
[16:10:16]
ty masz uraz kostki
[16:10:20] [Danielus]
^^
[16:10:24] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
phi..
[16:10:26] [Szczepek]
Muniq on ma uraz Rzepki w Kolanie
[16:10:36] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
wow z bioli 2?
[16:10:37] [gucio zks]
gra ktos w tibie
[16:10:38] [gucio zks]
to jest gra ze zal mi jej
[16:10:46] [Szczepek]
...
[16:10:58] [gucio zks]
nie wime jak ludzie w to grac moga
[16:10:59] [Szczepek]
a Propo nogi dzis kolesiowi prawie zlamalem
[16:11:08]
gucio widzi niebo w tibii
[16:11:18] [gucio zks]
hahaha
[16:11:20] [Szczepek]
gralismy w noge fajna pila leciala wziolem zamach i mu w piszczel
[16:11:35] [Szczepek]
i sie poskaldal i nie cwiczyl
[16:11:39]
[16:11:45] [Szczepek]
Muniq a ty przeszedles Mario w Lewo?
[16:11:50]
my to na kazdej lekcji sie lejemy z kumplem
[16:11:55]
ja juz siniakow pelno mam
[16:12:01] [Szczepek]
nie klan
[16:12:01] [gucio zks]
gra ktos w CSA
[16:12:03] [Szczepek]
klam
[16:12:06]
ja p[rzeskoczylem przez cala plansze
[16:12:07] [Szczepek]
to po nocce P
[16:12:16] [Szczepek]
te siniaki
[16:12:17] [gucio zks]
gra kto sw Csa
[16:12:21] [Szczepek]
nie
[16:12:21] [Danielus]
monika widzi niebo w precie
[16:12:24] [Danielus]
tak
[16:12:31] [gucio zks]
tak
[16:12:36]
ty przeszles sapera na czitach
[16:12:46] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
s± czity do sapera
[16:12:46] [gucio zks]
sa czity
[16:12:48] [Szczepek]
sa
[16:12:48] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
[16:12:49] [Szczepek]
xd
[16:12:49]
xd
[16:12:51]
wiem
[16:12:55]
ale jaki sens uzywania?
[16:12:56] [ChIku¦ | ¯AL!!!!!!]
pixel taki swieci w rogu
[16:13:04] [gucio zks]
no
[16:13:17] [gucio zks]
ty bys nie przeszedl bez
2 czesc mala
[16:15:49] [Danielus]
dobra dobra wbijac napy
[16:15:54] [Szczepek]
ja nie gram
[16:16:00]
grasz
[16:16:01] [Danielus]
i tó jósz
[16:16:01]
szcepek
[16:16:02] [Szczepek]
ide ne trening
[16:16:03] [Szczepek]
[16:16:08]
bedziesz ze mna dziewico
[16:16:19] [Szczepek]
wieczorem xd
[16:16:29]
w nocy
[16:16:35] [Szczepek]
no tez
przenios³em gdy¿ do tego ju¿ jest temat
Ostatnio edytowany przez Oktus (03-10-2008 15:04:33)
Jak doprowadziæ faceta do furii
1. Nigdy nie mów o co naprawdê Ci chodzi. Nigdy.
2. P³acz. Czêsto.
3. Miesi±cami albo najlepiej latami rozpamiêtuj przykre rzeczy, które on ju¿ dawno Ci wyja¶ni³ i przeprosi³ za nie.
4. Spraw, ¿eby musia³ za wszystko przepraszaæ.
5. Z³o¶æ siê na niego za wszystko.
6. ¯±daj, ¿eby do Ciebie dzwoni³ i wysy³a³ emaile. Je¶li choæ raz zapomni p³acz i patrz punkt 3.
7. Je¶li powiedzia³ Ci komplement doszukuj siê w tym zawsze z³ych intencji. Patrz punkt 4.
8. Wszêdzie i zawsze przychod¼ spó¼niona. Je¶li on siê spó¼ni p³acz i patrz punkt 4.
9. Mów czêsto o swoim ex. Porównuj i g³o¶no komentuj.
10. Ka¿ mu zgadywaæ na co w tym momencie masz ochotê i niezale¿nie od odpowiedzi mów ¿e nie zgad³. Patrz punkt 5. 11. Obchod¼ wszystkie rocznice, najlepiej co miesi±c. Je¶li choæ raz zapomni b±d¼ w¶ciek³a i p³acz.
12. Stale mów ¿e jeste¶ gruba. Pytaj go o to. Niezale¿nie co odpowie - p³acz!!!
13. Krytykuj sposób, w jaki siê ubiera.
14. Krytykuj muzykê jakiej s³ucha.
15. Kiedy Ciê zapyta "Co siê sta³o?", powiedz mu, ¿e je¶li nie wie to nie zas³uguje na odpowied¼.
16. Próbuj go zmieniæ (najlepiej na si³ê).
17. Ka¿ mu ze sob± tañczyæ nawet je¶li nie umie.
18. Je¶li kiedykolwiek w czymkolwiek zawiód³, nigdy nie daj mu o tym zapomnieæ.
19. Zawsze gdy choæ na chwilê zapadnie miêdzy wami cisza, pytaj go "O czym my¶lisz?"
20. Analizuj ka¿d± najdrobniejsz± jego wypowied¼ i doszukuj siê w niej kilku znaczeñ. Wybierz najmniej prawdopodobne lub niekorzystne dla Ciebie i obra¼ siê na niego. Nie zapomnij p³akaæ!!!
nasz stare forum xd patrzcie
http://www.pretorianie.yoyo.pl/index.ph … sg3743#new
ale boteq nawet nazwy nie zmienil xd
mogl np napisac " zdjecia Kasi" xd
Legionista
tzw.Bajka
Pamiêtam tam czasy, kiedy by³em jeszcze ma³ym ch³opcem. Ciêzkie to by³y czasy, poniewa¿ bra³em udzia³ w wojnie zwanej knurowat±. Tak to smutne. Gdy przywdzia³em zbroje, potkna³êm sie na kafaelku i rozbi³em rzêse w pó³. Okropny ból. Wyruszy³em na spotaknei z wrogiem. Rzuca³êm niczym zgni³a owca z pustyni azbestem w jego konia. D³uga to by³a walka. Wreszcie jego koñ dosta³ w prawe udo i zdech³ w przeciagu 10 sek. Potem podszdlem aby dobic jezdzca, gdy nagle w praw± kostkê ugryz³ mnie kleszcz o wielko 2 mm. Jego wielko¶æ przerazi³± mnie i ucik³em w gory prowadzic pustelnicze zycie. Wzywalem duchy i wjada³em ró¿ne zio³ka, mlecze itp. Tak w³±snie skonczy³a siê moja przygoda z wojn±. Po tym krad³em juz tylko wózki z Tesco.
Ostatnio edytowany przez Spartan (25-02-2009 12:31:59)