Krótko i na temat która i dlaczego akurat ta
Moj± ulubion± misj± jest 3 (nie licz±c samouczków) trzecia czyli obrona fortu "Gallic Tribes" Galijskie plemie nas atakuje a my musimy wytrzymaæ w forcie jakie¶ 20 minut a¿ przybêd± posi³ki. Misja naprawdê fajna wbrew pozorom nie nale¿y do prostych.
Gość
noo mi te¿ siê podoba ta misja ale mi siê podoba ta ostatnia jeszcze startujemy w wprost przepiêknym miejscu z wprost przepiêkn± ilo¶ci± wojska
misja ale i acta est te¿ ze wzglêdu na nie ³atwo¶æ
nie podoba mi siê natomiast zbytnio
gdy spadnie na nas ca³e piek³o
cholera wprost przepiêkna misja -_-
ble nie przeszed³em kampanii(mia³em zngielks± wersje a kiedy pierwszy raz w³±czy³em preta to z angielskim jeszcze za dobrze nie by³o no a potem mi sie nie chcialo przechodzic, bo samouczki za trudne sa! )
wiêc nie mam ulubionej misji^^
lool na zakoñczenie ka¿dej linijki postawilem " ; " chyba musze zrobic w przerwe w programowaniu bo zaraz bede pisa³ do was
angielski=bad; lata=1 if angielski=bad{ kampanie=shit; } else{ kampanie=shit*2; } timer(lata);
^^
Gość
hehe ja to misjê jedn± w kampani prze³azi³em od 1 do 2 godzin ^^
poniewa¿ mi siê fajnie bawi³o w partyzantke w precie w kampani
Przeprawa Przez Arar (: D), Dziel i Rz±d¼, Gdy spadnie na nas ca³e piek³o, Bój siê or³ów. to Takie moje najulubione ; p
Plebejusz
Hmm ja przeszed³em 2 misje wczoraj z nudów pó¼niej mi siê nie chcia³o i nie wiem jaka jest 3 ^^
Nie gra³em kampani wczesniej :]
Najardziej podoba mi siê narazie 2 misja :]
Ekwita
2 to ciul the best rio arar
Ja przechodz±c misje w Praetorians równie¿ siê d³ugo bawi³em ...a od razu przypad³y mi do gustu Warriorsy Barbarzyñskie i szczerze mówi±c ba³em siê na nie natrafiæ mia³em do nich respekt...
Gość
hehe to ja w³a¶nie nie nawidzê misji z tym gobannitio przez tych w³a¶nie wojowników bo te ich bola nag³e z lasu i atak xd
Gdy spadnie na nas ca³e piek³o - czemu? Emm... bo jest ³adny filmik przed ta misj± xP a gra sie w ni± te¿ ca³kiem ciekawie.
Bój sie or³ów - przyjemna misyjka. ; )
Ten kto siê o¶mieli... (czy jako¶ tak) - chyba jedna z najtrudniejszych misji w kampanii, trzeba siê trochê wysiliæ ¿eby przej¶æ. xp
Plebejusz
Gallic Tribes,Gdy spadnie na nas ca³e piek³o,bój siê or³ów,wszystkie misje o oblê¿eniach i the last battle - tam jest fajny filmik na koñcu
Ostatnio edytowany przez Darion1994 (08-08-2008 17:05:04)
Legionista
moja to ,,ziemia zagubiona we mgle" fajnie ¿e ma siê sojusznika
Moj± ulubion± misj± jest ta w której zajmujemy ¶wi±tynie Te miasta z Ziemi ¶wiêtej, sojusze wed³ug woli, dyplomacja - co¶ piêknego
Legionista
Ja najbardziej lubie bitwe o alexandrie bo ma sie 1000 oddzia³ów