Krótko i na temat która i dlaczego akurat ta
Moją ulubioną misją jest 3 (nie licząc samouczków) trzecia czyli obrona fortu "Gallic Tribes" Galijskie plemie nas atakuje a my musimy wytrzymać w forcie jakieś 20 minut aż przybędą posiłki. Misja naprawdę fajna wbrew pozorom nie należy do prostych.
Gość
noo mi też się podoba ta misja ale mi się podoba ta ostatnia jeszcze startujemy w wprost przepięknym miejscu z wprost przepiękną ilością wojska
misja ale i acta est też ze względu na nie łatwość
nie podoba mi się natomiast zbytnio
gdy spadnie na nas całe piekło
cholera wprost przepiękna misja -_-
ble nie przeszedłem kampanii(miałem zngielksą wersje a kiedy pierwszy raz włączyłem preta to z angielskim jeszcze za dobrze nie było no a potem mi sie nie chcialo przechodzic, bo samouczki za trudne sa! )
więc nie mam ulubionej misji^^
lool na zakończenie każdej linijki postawilem " ; " chyba musze zrobic w przerwe w programowaniu bo zaraz bede pisał do was
angielski=bad; lata=1 if angielski=bad{ kampanie=shit; } else{ kampanie=shit*2; } timer(lata);
^^
Gość
hehe ja to misję jedną w kampani przełaziłem od 1 do 2 godzin ^^
ponieważ mi się fajnie bawiło w partyzantke w precie w kampani
Przeprawa Przez Arar (: D), Dziel i Rządź, Gdy spadnie na nas całe piekło, Bój się orłów. to Takie moje najulubione ; p
Plebejusz
Hmm ja przeszedłem 2 misje wczoraj z nudów później mi się nie chciało i nie wiem jaka jest 3 ^^
Nie grałem kampani wczesniej :]
Najardziej podoba mi się narazie 2 misja :]
Ekwita
2 to ciul the best rio arar
Ja przechodząc misje w Praetorians również się długo bawiłem ...a od razu przypadły mi do gustu Warriorsy Barbarzyńskie i szczerze mówiąc bałem się na nie natrafić miałem do nich respekt...
Gość
hehe to ja właśnie nie nawidzę misji z tym gobannitio przez tych właśnie wojowników bo te ich bola nagłe z lasu i atak xd
Gdy spadnie na nas całe piekło - czemu? Emm... bo jest ładny filmik przed ta misją xP a gra sie w nią też całkiem ciekawie.
Bój sie orłów - przyjemna misyjka. ; )
Ten kto się ośmieli... (czy jakoś tak) - chyba jedna z najtrudniejszych misji w kampanii, trzeba się trochę wysilić żeby przejść. xp
Plebejusz
Gallic Tribes,Gdy spadnie na nas całe piekło,bój się orłów,wszystkie misje o oblężeniach i the last battle - tam jest fajny filmik na końcu
Ostatnio edytowany przez Darion1994 (08-08-2008 17:05:04)
Legionista
moja to ,,ziemia zagubiona we mgle" fajnie że ma się sojusznika
Moją ulubioną misją jest ta w której zajmujemy świątynie Te miasta z Ziemi świętej, sojusze według woli, dyplomacja - coś pięknego
Legionista
Ja najbardziej lubie bitwe o alexandrie bo ma sie 1000 oddziałów