Nazwa: SBoT
Pe³na Nazwa: Sacred Band of Thebes
Polska Pe³na Nazwa: Tebañski ¦wiêty Zastêp
W³adza:
Morgoth - Lider Klanu
Tray - Z-ca Lidera
Cz³onkowie:
Rekruci:
Uprawnienia Ten dzia³ bêdzie na bie¿±co rozbudowywany wiêc zagladajcie tu mo¿liwie jak najczê¶ciej.
W³adza: Lider ma nieograniczon± w³adzê w klanie. Zastepca ma prawie nieograniczona, poniewa¿ nie mo¿e m.in. rozwi±zywaæklanu, a tak¿e w razie sprzeczno¶ci w zdaniach pomiêdzy liderem a w-ce liderem to ten pierwszy ma racje.
Cz³onkowie: Pe³noprawni cz³onkowie klanu, mog±cy braæ udzia³ w wojnach klanowych, a tak¿e maj± obowiazek broniæ honoru klanu w bitwach "lu¼nych". Maj± pierszeñstwo w klanówkach przed rekrutami.
Rekruci: Niepe³ni cz³onkowie klanu.Maj± obowi±zek u¿ywaæ dopisku"[SBoT]" przy nicku, a tak¿e moga byæ powo³ani jako rezerwowi w wojnach klanowych. Aby zostaæ pe³noprawnymi cz³onkami musz± wykonaæ polecenia którego¶ z liderów.
Reaktywacja dawnej "akademii" SPQR tym razem jako ca³kowicie niezale¿ny i samodzielny klan!
Status klanu na chwilê obecn±: online
Bardzo dziêkujê cz³onkom dawnego "SPQR" za d³uga wspó³pracê! FotD to ju¿ jednak nie ten sam klan co dawne WG i SPQR. Pozdrawiam!
Wymagania:
-Podstawowa znajomo¶æ wszystkich nacji lub choæ wiêkszo¶ci
-Nadprzeciêtna umiejêtno¶æ gry Grecj± (patrz nazwa klanu!) - Ka¿dy który ma z tym problemy zostanie udpowiednio przeszkolony do grania Grecj±.
teraz serio come back! Wielki nabór! Zg³aszaæ chêæ przyst±pienia do klanu! Je¶li bêdzie mia³ w sk³±dzie ze mn± 3 osoby zaczynam graæ!
Ostatnio edytowany przez Morgoth (26-11-2010 03:24:08)
Z mi³± chêci± Ciê przyjmê najpierw musisz jednak odbyæ grê z trayem lub ze mn± aby ustaliæ na jaim jeste¶ poziomie zaawansowania:) Polecam zaznajomiæ siê z nowym dopiskiem w klanie "Uprawnienia"
Ostatnio edytowany przez Morgoth (21-01-2009 23:38:05)
Plebejusz
Ja chory jestem i mam szlaban, dlatego tak rzadko gra³em.
Plebejusz
ja sie zg³aszam
Plebejusz
Jaki nick w grze?
Plebejusz
Uwaga uwaga, og³aszam wielki nabór do SBoTxD
Plebejusz
na jakim poziomie trzeba graæ?
Plebejusz
ja chce mój nick w grze to pretorianin
Plebejusz
Na ¶rednim. A Ciebie Pretorianin, jeszcze w grze nie widzia³em nigdy, wiêc odpadasz -,-
Ostatnio edytowany przez Tray (26-04-2009 09:55:06)
Tebañski ¶wiêty zastêp nie by³ homos(mo¿e nieliczne przypadki) zdarza³o sie ze by³ kochanek z kochankiem ale czê¶ciej by³ to np. brat z bratem czy jciec z synem
Plebejusz
Info z wikipedii: Swiety Zastep - elitarna jednostka armii tebanskiej. Wedlug przekazow Plutarcha Zastep skladal sie z 300 doborowych hoplitow. Mezczyzn i mlodziencow, ktorych laczyly zwiazki homoseksualne. (sorki, moja komorka nieobsluguje polskiej czcionki...)