Daruj sobie cytaty z wikipedii, na temat starizytnej grecji przeczytalem wiecej niz autor tego artykulu na wikipedii, w szczegolnosci jesli chodzi o militarie.
Plebejusz
Ale w necie, czy ksi±¿ki czyta³e¶?
KUNA2009 napisał:
Przekonajcie mnie abym przyst±pi³ do SBOT, gdy¿ mam jeszcze dwie inne propozycje:)
aha, je¿eli chcecie abym przyst±pi³ do waszego klanu to muszê z wami zagraæ aby ustaliæ na jakim poziomie gracie.
Pozdrawiam Kuna[PL]*
Ps.: Wybaczcie, nie mog³em...
¯eby nie by³o spamu: Widze, ¿e znasz swoj± warto¶æ Kuno. (Kuna to ponoæ ma³e zwierz±tko domowe, chod¼ sam chyba nigdy go nie widzia³em o_O)
Btw.: Ten klan ju¿ w praktyce nie istnieje, tak w postaci informacji. Gra chyba tylko Tray (przynajmniej z czasu, kiedy gra³em), ale zdaje sie, ze pomijaj±c tray'a, który nawet nie wiem, czy jeszcze gra, to chyba nikt?
Ps2.: Ton tej wypowiedzi mnie rozbroi³... Od dzi¶ Kuna jest takim prosem, ¿e zamiast klany spradzac jego poziom umiejêtno¶ci, on bêdzie sprawdza³ poziom umiejêtno¶ci cz³onków klanu staraj±c siê o przyjêcie Ah tak wiem, to ten nap³yw propozycji z innych klanów. xp
Ostatnio edytowany przez Nemedis (15-08-2009 13:06:35)
Plebejusz
Tak , mia³em propozycjê z innych klanów i s±dzê ,¿e inni je¶li mieliby tak± mo¿liwo¶æ chcieliby graæ w dobrym i zarazem fajnym klanie.
Nie nale¿ê do klanu ale ostatnio coraz bardziej my¶lê o do³±czeniu i rozgrywaniu tzw. klanówek.
KUNA2009 napisał:
Tak , mia³em propozycjê z innych klanów i s±dzê ,¿e inni je¶li mieliby tak± mo¿liwo¶æ chcieliby graæ w dobrym i zarazem fajnym klanie.
Nie nale¿ê do klanu ale ostatnio coraz bardziej my¶lê o do³±czeniu i rozgrywaniu tzw. klanówek.
Ch³opie, nie ten ¶wiat. Najstarsi mêdrcy nie pamiêtaj± kiedy ostatnio jaka¶ klanówka by³a, a to sa praktycznie klany-widmo. Nalezenie do nich nic nie daje, a wiêkszo¶æ z tych ludzi, którzy sa na listach ju¿ nie gra wiêc- >D
Plebejusz
A nie mo¿na reaktywowac klanówek, mo¿e warto zaj±æ siê tym tematem.XD
wiecej klanówek bylo jak byl tylko WoG i SPQR ni¿ teraz
a bo ja wiem?
Dawniej bylo nas 4 to grywalismy 2v2 klanówki xd to bylo piekne ^^
Plebejusz
Ja gram i LuQ, z tego co mi wiadomo.