Ekwita
Gra ktoś może?
Tiaa... ja pukam, Twoja ulubiona klasa i broń?
Ja lubie pukać komandosem (ahh te c4 potrafiące rozgromić nawet czołg ) oraz te fajne bronie w ameryce (przerobione m16, maly rozrzut przy pojedynczym trybie strzalu)
Ekwita
Lubie USMC tylko ich (żółtki buahaha) klasa komandos nie gram na rankingowych to nei mam tej nowej odblokowanej tez lubie to m16 mmm lubie też pocampic jako sniper....
Twoj pojazd ulubion??? podeslij jakis IP
pojazd to tylko jak jestem mechanikiem, czesto czolg, jakis samochód zwiadowczy i ofc helikopter ;D za samolotami nie przepadam. Szczerze mówiąc to mechanik może na paru mapkach założyć miny przeciw pancerne, i zaden pojazd nie przejedzie, natomiast jak sie przedra piechota to pare supportow (w pozycji lezacej ofc ;f) i po nich. No chyba że ktoś naprawde ma wielkieeeeeego skilla. Lubie mechanika za ten jego kluczyk i miny ^^. super jest takze jak ci komandos wybiega zza rogu, ty masz spasa, on ma karabin, on ci 2 strzaly nie masz polowy hp, ty mu jeden i lezy ;P.
mapki jakie lubisz? Osobiscie przepadam za malymi z dobrymi miejscami startowymi i bez samolotow, max 2 heli na mapie.
Ekwita
Z czołgami bo czołg lubię najbardziej i potrafię nim jeździc naprawdę dobrze
Co do gry to uwielbiam helikoptery bojowe (nie te transportowe)...
Mam z tą grą pewien problem: Kupiłem Battlefield II Deluxe Edition i na mojej versji jest strasznie mało serverów. Otóż jak wgrywam nowszego patcha gra przestaje działać :O... Włącza się i jakiś taki dźwięk i KONIEC. Jak ktoś umie pomóc niech napisze do mnie Prywatną wiadomość.
Edit1: nikt nie pomoże?
Ostatnio edytowany przez Leonidas (07-03-2009 18:37:44)
Plebejusz