Ekwita
Gra kto¶ mo¿e?
Tiaa... ja pukam, Twoja ulubiona klasa i broñ?
Ja lubie pukaæ komandosem (ahh te c4 potrafi±ce rozgromiæ nawet czo³g ) oraz te fajne bronie w ameryce (przerobione m16, maly rozrzut przy pojedynczym trybie strzalu)
Ekwita
Lubie USMC tylko ich (¿ó³tki buahaha) klasa komandos nie gram na rankingowych to nei mam tej nowej odblokowanej tez lubie to m16 mmm lubie te¿ pocampic jako sniper....
Twoj pojazd ulubion??? podeslij jakis IP
pojazd to tylko jak jestem mechanikiem, czesto czolg, jakis samochód zwiadowczy i ofc helikopter ;D za samolotami nie przepadam. Szczerze mówi±c to mechanik mo¿e na paru mapkach za³o¿yæ miny przeciw pancerne, i zaden pojazd nie przejedzie, natomiast jak sie przedra piechota to pare supportow (w pozycji lezacej ofc ;f) i po nich. No chyba ¿e kto¶ naprawde ma wielkieeeeeego skilla. Lubie mechanika za ten jego kluczyk i miny ^^. super jest takze jak ci komandos wybiega zza rogu, ty masz spasa, on ma karabin, on ci 2 strzaly nie masz polowy hp, ty mu jeden i lezy ;P.
mapki jakie lubisz? Osobiscie przepadam za malymi z dobrymi miejscami startowymi i bez samolotow, max 2 heli na mapie.
Ekwita
Z czo³gami bo czo³g lubiê najbardziej i potrafiê nim je¼dzic naprawdê dobrze
Lul, przecie¿ je¿dzenie czo³giem w tej grze to po prostu pro¶cizna. -.- Ja na razie tylko niekiedy pogrywam na rankingowych. Wolê wej¶æ na jaki¶ nie-rankingowy i porozgramiaæ ludzi sanitariuszem! ;D
Co do gry to uwielbiam helikoptery bojowe (nie te transportowe)...
Mam z t± gr± pewien problem: Kupi³em Battlefield II Deluxe Edition i na mojej versji jest strasznie ma³o serverów. Otó¿ jak wgrywam nowszego patcha gra przestaje dzia³aæ :O... W³±cza siê i jaki¶ taki d¼wiêk i KONIEC. Jak kto¶ umie pomóc niech napisze do mnie Prywatn± wiadomo¶æ.
Edit1: nikt nie pomo¿e?
Ostatnio edytowany przez Leonidas (07-03-2009 18:37:44)
Plebejusz