Plebejusz
Kiedy istaluje gre i dochodzi mi do 52 % wyskakuje mi komunikator ¿e nast±pi³ katastroficzny b³ad
Tak wygl±da³o okno ;
Component Typical
File Group
File
error katastroficzny b³ad <>
pLIK który sie instalowa³ wypakowywa³ TO "vorbis.dll zapewne plik systemowy gry >< " Potem Przegra³em p³yte na obraz Iso i go wypakowalem z b³endem bo chcia³em wyedytowaæ Pliki .
Mam pytanie jest mozliwo¶ wyedytowani pliku Installsheld , data2.cab bo podejzewam ¿e ¶a to s± archiwa lub pliku data1.hdr ??? Próbowa³em wyedytowaæ plik skryptu data1.hdr i wywaliæ z jego pamieci vorbis.dll w UltraEdit kiedy sk±czy³em ale wyskozy³ mi b³±d kiedy zaczo³e instalowaæ ¿e nie mozna odnale¶c poprawnej scie¿ki instalatora ><><> <
Z góry dziekuje jak kto¶ sie tym zainteresuje bo to jest niema³a Jazda z tymi plikami istalatora
><><><
Plebejusz
Przegra³em P³yte z jednym b³endem sektora ><><>
pisa³o katastroficzny b³±d?
jaki ty masz system? xdd
Je¿eli masz uszkodzone archiwa to nic nie zrobisz bo nie wiesz czy tylko jeden plik jest uszkodzony czy nastepne tez, wiec sobie odpusc i sciagnij od nowa
Plebejusz
Wiem ze jest uszkodzony tylko jedem plik vorbis.dll bo jecha³em, p³ytke; CDRoller ; >< muj system operacyjny win xp sp2
2X 2511 cpu
2 g ram 800 mhz
1 g ram geforce 8600 Gt
net -do .......
Plebejusz
Katastroficzny b³ad poniewaztojest plik systemowygry ><><>< ! XD
albo ty se jaja robisz ale system Cie w robi albo w instalatorze by³ wirus
Plebejusz
Powiedz Mi jak wklejiæ fote to ci go poka¿e >> ten b³ad >< >
wrzucasz na jakis serwer do uploadu zdjec i dajesz tu link
Plebejusz
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
a sk±d ty masz t± gre? bo ja jeszcze takiego instalatora do preta nie widzialem^^
Kto¶ inny widzial taki moze?
Danielus napisał:
a sk±d ty masz t± gre? bo ja jeszcze takiego instalatora do preta nie widzialem^^
Kto¶ inny widzial taki moze?
Bardzo dziwne, bo ja w³a¶nie taki instalator mia³em (na ory/orginalnej p³ycie). o_O
Plebejusz
Cda by³a w zestawie z 4cd Sierpieñ 2005 Nr 115 tam na dole pofczas instalacji s± jeszcze znaczki i logo tej firmy >> <> ta wersja jest orginalna !!!!!!!!
lol to ja mialem calkiem inne instalatory xd
no to nie wiem, jak archiwum uszkodzone to raczej nic nie zrobisz^^
Plebejusz
To z k±d mia³e¶ gre jak nie mia³e¶ takiego instalatora >< Chyba ze mia³es orginaln± <>
Kto¶ z was potrafi edytowac pliki instalatora .,
Legionista
Danielus napisał:
lol to ja mialem calkiem inne instalatory xd
To zale¿y czy mia³e¶ PL/ANG,tu widaæ,¿e ANG