#1 14-02-2010 14:20:53

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Problem z instalacją Pretorians

Kiedy istaluje gre i dochodzi mi do 52 % wyskakuje mi komunikator że nastąpił katastroficzny bład

Tak wyglądało okno ;

Component      Typical
File Group
File
error  katastroficzny bład <>

pLIK który sie  instalował wypakowywał  TO "vorbis.dll zapewne plik systemowy gry >< " Potem  Przegrałem płyte na obraz Iso i go wypakowalem z błendem bo chciałem wyedytować  Pliki .
Mam pytanie jest mozliwoś wyedytowani  pliku Installsheld ,  data2.cab  bo podejzewam że śa  to są archiwa lub pliku  data1.hdr ???  Próbowałem wyedytować plik skryptu  data1.hdr i wywalić z jego pamieci  vorbis.dll  w UltraEdit kiedy skączyłem  ale wyskozył mi błąd kiedy zaczołe instalować że nie mozna odnaleśc poprawnej scieżki instalatora  ><><> <

Z góry dziekuje jak ktoś sie tym zainteresuje bo to jest niemała Jazda  z tymi plikami istalatora

><><><


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#2 14-02-2010 14:22:16

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

Przegrałem Płyte z jednym błendem sektora ><><>


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#3 14-02-2010 16:00:49

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

pisało katastroficzny błąd?
jaki ty masz system? xdd


Jeżeli masz uszkodzone archiwa to nic nie zrobisz bo nie wiesz czy tylko jeden plik jest uszkodzony czy nastepne tez, wiec sobie odpusc i sciagnij od nowa


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#4 14-02-2010 17:40:21

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

Wiem ze jest uszkodzony tylko jedem plik vorbis.dll bo jechałem, płytke; CDRoller ; >< muj system operacyjny win xp sp2
2X 2511 cpu
2 g ram 800 mhz
1 g ram geforce 8600 Gt
net -do .......


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#5 14-02-2010 17:42:28

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

Katastroficzny bład poniewaztojest plik systemowygry ><><>< ! XD


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#6 14-02-2010 21:28:32

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

albo ty se jaja robisz  ale system Cie w robi albo w instalatorze był wirus


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#7 15-02-2010 12:37:19

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

Powiedz Mi jak wklejić fote to ci go pokaże >> ten bład >< >


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#8 15-02-2010 15:50:03

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

wrzucasz na jakis serwer do uploadu zdjec i dajesz tu link


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#9 18-02-2010 17:46:27

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#10 19-02-2010 06:58:42

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

a skąd ty masz tą gre? bo ja jeszcze takiego instalatora do preta nie widzialem^^

Ktoś inny widzial taki moze?


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#11 19-02-2010 20:20:22

Nemedis

Inkwizytor

16112814
Zarejestrowany: 09-02-2008
Posty: 62

Re: Problem z instalacją Pretorians

Danielus napisał:

a skąd ty masz tą gre? bo ja jeszcze takiego instalatora do preta nie widzialem^^

Ktoś inny widzial taki moze?

Bardzo dziwne, bo ja właśnie taki instalator miałem (na ory/orginalnej płycie). o_O


http://img31.imageshack.us/img31/5184/lightakira.jpg

Offline

 

#12 20-02-2010 08:59:27

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

Cda była w zestawie z 4cd Sierpień 2005 Nr 115 tam na dole pofczas instalacji  są  jeszcze znaczki i logo tej  firmy >> <> ta wersja jest orginalna !!!!!!!!


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#13 20-02-2010 09:03:49

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

lol to ja  mialem calkiem inne instalatory xd

no to nie wiem, jak archiwum uszkodzone to raczej nic nie zrobisz^^


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#14 20-02-2010 11:15:41

 DJ Electro

Plebejusz

Skąd: oAZA sZCZEŚCIA (^_^)
Zarejestrowany: 06-09-2009
Posty: 29
Klan: zEuS||
Ulubiona mapa: none
Ulubiona nacja: none
Ulubiony kolor: Black < ,
WWW

Re: Problem z instalacją Pretorians

To z kąd miałeś gre jak nie miałeś takiego instalatora >< Chyba ze miałes orginalną <>

Ktoś z was potrafi edytowac pliki instalatora .,


~)  $Hunter$ Wymiata Polecam  (~

http://www.speedtest.net/result/948513564.png

Podskoczysz Blueconet Wymiata

Offline

 

#15 20-02-2010 12:17:57

Spartan

Legionista

Skąd: Chciałbym być w Arabii
Zarejestrowany: 18-01-2009
Posty: 81
Ulubiona mapa: fortress siege
Ulubiona nacja: Grecja,Kartagina
Ulubiony kolor: niebieściutki

Re: Problem z instalacją Pretorians

Danielus napisał:

lol to ja  mialem calkiem inne instalatory xd

To zależy czy miałeś PL/ANG,tu widać,że ANG


http://upload.web.versus.one2tribe.pl/sygnatura/img.php?user=002378d5-2de6-92d8-a1ea-1d1b4f77a8b3&lang=pl&world=world2

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
pret.pun.pl