Plebejusz
Kiedy istaluje gre i dochodzi mi do 52 % wyskakuje mi komunikator że nastąpił katastroficzny bład
Tak wyglądało okno ;
Component Typical
File Group
File
error katastroficzny bład <>
pLIK który sie instalował wypakowywał TO "vorbis.dll zapewne plik systemowy gry >< " Potem Przegrałem płyte na obraz Iso i go wypakowalem z błendem bo chciałem wyedytować Pliki .
Mam pytanie jest mozliwoś wyedytowani pliku Installsheld , data2.cab bo podejzewam że śa to są archiwa lub pliku data1.hdr ??? Próbowałem wyedytować plik skryptu data1.hdr i wywalić z jego pamieci vorbis.dll w UltraEdit kiedy skączyłem ale wyskozył mi błąd kiedy zaczołe instalować że nie mozna odnaleśc poprawnej scieżki instalatora ><><> <
Z góry dziekuje jak ktoś sie tym zainteresuje bo to jest niemała Jazda z tymi plikami istalatora
><><><
Plebejusz
Przegrałem Płyte z jednym błendem sektora ><><>
pisało katastroficzny błąd?
jaki ty masz system? xdd
Jeżeli masz uszkodzone archiwa to nic nie zrobisz bo nie wiesz czy tylko jeden plik jest uszkodzony czy nastepne tez, wiec sobie odpusc i sciagnij od nowa
Plebejusz
Wiem ze jest uszkodzony tylko jedem plik vorbis.dll bo jechałem, płytke; CDRoller ; >< muj system operacyjny win xp sp2
2X 2511 cpu
2 g ram 800 mhz
1 g ram geforce 8600 Gt
net -do .......
Plebejusz
Katastroficzny bład poniewaztojest plik systemowygry ><><>< ! XD
albo ty se jaja robisz ale system Cie w robi albo w instalatorze był wirus
Plebejusz
Powiedz Mi jak wklejić fote to ci go pokaże >> ten bład >< >
wrzucasz na jakis serwer do uploadu zdjec i dajesz tu link
Plebejusz
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
a skąd ty masz tą gre? bo ja jeszcze takiego instalatora do preta nie widzialem^^
Ktoś inny widzial taki moze?
Danielus napisał:
a skąd ty masz tą gre? bo ja jeszcze takiego instalatora do preta nie widzialem^^
Ktoś inny widzial taki moze?
Bardzo dziwne, bo ja właśnie taki instalator miałem (na ory/orginalnej płycie). o_O
Plebejusz
Cda była w zestawie z 4cd Sierpień 2005 Nr 115 tam na dole pofczas instalacji są jeszcze znaczki i logo tej firmy >> <> ta wersja jest orginalna !!!!!!!!
lol to ja mialem calkiem inne instalatory xd
no to nie wiem, jak archiwum uszkodzone to raczej nic nie zrobisz^^
Plebejusz
To z kąd miałeś gre jak nie miałeś takiego instalatora >< Chyba ze miałes orginalną <>
Ktoś z was potrafi edytowac pliki instalatora .,
Legionista
Danielus napisał:
lol to ja mialem calkiem inne instalatory xd
To zależy czy miałeś PL/ANG,tu widać,że ANG