Panowie, koniec leberstwa. Trzeba co¶ z tym zrobic, bo forum nam siê wali. Admini, dajcie oznaki ¿ycia.
Trzeba zmniejszyc ilo¶c dzia³ów, bo jest ich za du¿o, zrobic porzadny dzia³ z problemami i zweryfikowac listê u¿ytkowników.
czemu zmniejszyc ilosc dzia³ow?
skoro w ka¿dym s± jakie¶ w±tki to znaczy ¿e jest dobrze
Z reszt± siê zgadzam^^
np. magiel i l.o.l. to dzialy o tej samej tematyce. przesun±³em tematy do jednego. przyk³adów jest wiêcej. teraz trzeba przej¿ec to pod k±tem spamu.
Pontifex Maximus
Jakby co ja jestem pisz na gg
Trzeba wybrac moderatorów, zrobic dzia³ download i wyczy¶cic forum ze spamu. Liczê, ¿e mi pomo¿ecie.
Je¿eli macie jakie¶ mapy, pliki, odatki, mody i inne rzeczy zwi±zane z Praetorians, piszcie do mnie na maila. Danielus, liczê na ciebie, szczególnie w temacie modyfikacji, dodatkowych nacji i map.
Pontifex Maximus
zanstalowalem game rangerra
No, wygl±da na to, ¿e forum ju¿ w wiêkszo¶ci zosta³o wyczyszczone ze spamu i zbêdnych rzeczy,
lista u¿ytkowników zweryfikowana...
Pó³ roboty za wami
___________________________________________________________________________________________
Ps. Proponowa³ bym ukryæ forum dla go¶ci, co spowodowa³o by (nie jestem pewien) wiêksz± ilo¶æ
nowo zarejestrowanych u¿ytkowników. Niektórym z nich mog³o by siê tu spodobaæ i zostali by na sta³e.
Tym sposobem zwiêkszyliby¶my ilo¶æ u¿ytkowników na forum jak tak¿e w grze.
Co wy na to?
Ostatnio edytowany przez Calypso (05-05-2010 05:45:22)
przeciw
chyba ¿e ukryty by³by jedynie dzia³ problemy, to by mog³o zachecic do rejestracji, a reszta niech bêdzie jak jest
( i w sensie ze nie ukryc a jedynie zablokowac mozliwosc wchodzenia na to forum )
Ale oprócz zablokowania dzia³u "problemy" mo¿na by tak¿e zablokowaæ mo¿liwo¶æ ¶ci±gania dodatków i innych takich. Tzn. chodzi mi o to, by go¶cie nie mieli ¿adnego dostêpu do dzia³u "problemy", lecz widzieli dzia³ "download" ale bez mo¿liwo¶ci zassania plików w nim zawartych.
Co wy na to.? ; )
Tylko powiedz na co Ci Ci u¿ytkownicy którtzy zarejestruj± sie pobiar± cos i wiêcej nie wróc±?
Napisa³em ju¿ wcze¶niej, ¿e byæ mo¿e niektórym z nich siê tu spodoba i zostan±. A resztê kont po prostu usuniemy.
trochê bez sensu kto zechce ten i tak siê zarejestruje
Ale je¶li uwa¿acie ¿e to mo¿e dac jakie¶ korzysci to spróbowac zawsze mo¿na
Legionista
"Dreedlord"
Na mnie ten nick dzia³a wrêcz magicznie :-O, samolociki siê znudzi³y ?
Wy teraz gracie przez tego gamerangera? Hje?
Pontifex Maximus
Teraz ja podj±³em siê tej syzyfowej pracy...