Panowie, koniec leberstwa. Trzeba coś z tym zrobic, bo forum nam się wali. Admini, dajcie oznaki życia.
Trzeba zmniejszyc ilośc działów, bo jest ich za dużo, zrobic porzadny dział z problemami i zweryfikowac listę użytkowników.
czemu zmniejszyc ilosc działow?
skoro w każdym są jakieś wątki to znaczy że jest dobrze
Z resztą się zgadzam^^
np. magiel i l.o.l. to dzialy o tej samej tematyce. przesunąłem tematy do jednego. przykładów jest więcej. teraz trzeba przejżec to pod kątem spamu.
Pontifex Maximus
Jakby co ja jestem pisz na gg
Trzeba wybrac moderatorów, zrobic dział download i wyczyścic forum ze spamu. Liczę, że mi pomożecie.
Jeżeli macie jakieś mapy, pliki, odatki, mody i inne rzeczy związane z Praetorians, piszcie do mnie na maila. Danielus, liczę na ciebie, szczególnie w temacie modyfikacji, dodatkowych nacji i map.
Pontifex Maximus
zanstalowalem game rangerra
No, wygląda na to, że forum już w większości zostało wyczyszczone ze spamu i zbędnych rzeczy,
lista użytkowników zweryfikowana...
Pół roboty za wami
___________________________________________________________________________________________
Ps. Proponował bym ukryć forum dla gości, co spowodowało by (nie jestem pewien) większą ilość
nowo zarejestrowanych użytkowników. Niektórym z nich mogło by się tu spodobać i zostali by na stałe.
Tym sposobem zwiększylibyśmy ilość użytkowników na forum jak także w grze.
Co wy na to?
Ostatnio edytowany przez Calypso (05-05-2010 05:45:22)
przeciw
chyba że ukryty byłby jedynie dział problemy, to by mogło zachecic do rejestracji, a reszta niech będzie jak jest
( i w sensie ze nie ukryc a jedynie zablokowac mozliwosc wchodzenia na to forum )
Ale oprócz zablokowania działu "problemy" można by także zablokować możliwość ściągania dodatków i innych takich. Tzn. chodzi mi o to, by goście nie mieli żadnego dostępu do działu "problemy", lecz widzieli dział "download" ale bez możliwości zassania plików w nim zawartych.
Co wy na to.? ; )
Tylko powiedz na co Ci Ci użytkownicy którtzy zarejestrują sie pobiarą cos i więcej nie wrócą?
Napisałem już wcześniej, że być może niektórym z nich się tu spodoba i zostaną. A resztę kont po prostu usuniemy.
trochę bez sensu kto zechce ten i tak się zarejestruje
Ale jeśli uważacie że to może dac jakieś korzysci to spróbowac zawsze można
Legionista
"Dreedlord"
Na mnie ten nick działa wręcz magicznie :-O, samolociki się znudziły ?
Wy teraz gracie przez tego gamerangera? Hje?
Pontifex Maximus
Teraz ja podjąłem się tej syzyfowej pracy...