Plebejusz
Siemka
Mam pewien problem i mam nadziejê, ze znacie na niego rozwi±zanie.
Mianowicie po zainstalowaniu gry wszystko jest ok poza 1...
po przesuniêciu (ogl±daniu) mapy w pewnym momencie obraz siê zacina i muszê wyj¶c do windowsa i znów do gry i jest ok, dok±d nie przesunê znowu kursora po mapce...
nie wiem o co kaman...instalacja by³a ok....100% dosz³o bez komplikacji, wiêc ju¿ nie mam pojêcia...
szuka³em na google ale niestety nic nie znalaz³em...
tak na marginesie nie ma mo¿liwo¶ci ¿eby gra przycina³a siê z powodu s³abego kompa:
procek intel pentium dual-core 2Ghz na ka¿dym
grafa Geforce GT 130M(laptop), czyli odpowiednik geforce 9600 GT 512
4GB ram DDR3
Bardzo proszê o odpowied¼...z góry dzieki i pozdro
szolen
Legionista
mo¿e usuñ i zainstaluj jeszcze raz
Plebejusz
instalowa³em ju¿ 3 razy...wywalalem z rejestru, savy i uruchamialem w trybie zgodno¶ci z XP i Vista...
Mam windows 7
Legionista
A bardzo ci siê tnie?I czy na innych grach te¿ ci siê tnie?
zapewne wina windowsa.
niestety nie jeste¶my w stanie Ci pomoc na www.gog.com maja gry specjalnie przystosowane pod nowe systemy operacyjne
Plebejusz
to nie chodzi o to ¿e siê przycina, tylko zwiesza siê ca³kiem i tak rozmazuje wszystko i musze wyj¶æ do windy
Legionista
ju¿ nie wiem co ci mo¿e pomóc mi siê tak nigdy nie dzia³o
Plebejusz
Te¿ mam ten problem... mi siê nie zacina, ale wrêcz obraz staje i siê rozmazuje.
Mam nadziejê, ¿e wymy¶l± jaki¶ inny sposób, bo te dolary, to jednak nie jest najlepsze rozwi±zanie...
P.S. Windows 7...
Ostatnio edytowany przez RbnNR (06-05-2010 09:25:36)
Plebejusz
W dxiag podaj± 32, wiêc pewnie 32.
Plebejusz
Zainstaluj nowe sterowniki do karty graficznej + Directx9b , z tym plikiem d3dx9_27.dll jak nie pomo¿e mo¿esz mieæ windowsa podjachanego dysk hdd oraz procek nie pracuje tak jak powinnien .
halo tu ziemia... nie widzisz ¿e on napisa³ i¿ posiada windows 7 ?.. to od razu przekresla te Twoje powy¿sze wymys³y.. .. za³o¿ê siê , ¿e on ma karte graficzna obs³uguj±c± dx10 wiêc po co 9 ? procek nie pracuje tak jak powinien?.. to wtedy by siê ca³y komp zacina³..
szolen18 napisał:
po przesuniêciu (ogl±daniu) mapy w pewnym momencie obraz siê zacina i muszê wyj¶c do windowsa i znów do gry i jest ok, dok±d nie przesunê znowu kursora po mapce...
hmm.. a masz tak na wszystkich mapach ? próbowa³e¶ graæ na mapach które nie maj± wody ?.. mo¿e to banalne.. ale s³ysza³em o takich przypadkach , ¿e w³a¶nie problemy wystêpuj± na mapach z wod±..
to by³by problem z directX/ kart± graficzn±
Wiêc w±tpie aby tu o to chodzi³o
Plebejusz
Twoj system pracuje na 32 bitach czy 64 ??