Legionista
Czy gra³ kto¶ z was w Heroes III naprawdê fajna gra.Gra jest strategiczna du¿o nacji zamków potworów i mo¿na tworzyæ mapy mo¿na te¿ graæ w multi player.POLECAM!
Legionista
nie mia³em do heroes dodatków oprócz WoGa te¿ fajny dodatek i niedoprzej¶cia kampania i 3 potwór poziomu 7
a je¶li kto¶ by chcia³ zagraæ w heroes w multi to ja bardzo chêtnie z nim zagram
Legionista
podaj linki do nich
e te dodatki to maj± now± kampanie nowe potwory nowe mapy??
z³ota edycja kosztuje z 20z³.
Jestem ciekaw gdzies ty znalaz³ herosa bez dodatkow, naprawde musiales miec pecha przy sciaganiu xd
Legionista
po¿yczy³em od kolegi a o SoD nie s³ysza³em podajta linka toto se zobacze
Legionista
Tawern udostêpnia gre w multi no nie?
Wie kto¶ jak go zainstalowaæ?
na game rangerze mo¿esz sobie przeciez pograc oO
Legionista
wiem ale nie moge zainstalowaæ tawerny wiêc se nie pogram bo tak to mnie nie wczytuje do bitwy wczytuje mnie do heroes a potem pisze ¿e z³a wersja gry czy co¶ takiego
Plebejusz
Ja tez chentnie pogram w t± gierkê tyle ze mam dodatek heroes III the shadow of the dead jest jaka¶c przej¶ciówka ?? versji
Polecam tez Stronghold_Crusader_Extreme < Stronghold Crusader w ver 1.2 I celting kings rage of war
Legionista
To po co piszesz to w temacie Heroes III?
Legionista
Mam armagedon blade , SoD'a zdaje mi siê ¿e te¿ ,ale czy to wystarczy ¿eby graæ przez neta bo kolo o nazwie HeroPL mówi³ mi ¿e musze mieæ tawern i jakie¶ inne pliki które musze wkleiæ do daty.I zmieniæ nazwe heroes 3 na Heroes3.exe co to ma mieæ wspólnego z multi??
Warn! 2x post pod postem, by Calypso
Legionista
Mo¿na przej¶æ kampanie w Heroes III?Ja próbowa³em ale nie da³o siê normalnie
Tripple post, jeszcze lepiej, ban dla tego kolegi?