Nerwus|VISUAL|Legionista
Czy grał ktoś z was w Heroes III naprawdę fajna gra.Gra jest strategiczna dużo nacji zamków potworów i można tworzyć mapy można też grać w multi player.POLECAM!
Nerwus|VISUAL|Legionista
nie miałem do heroes dodatków oprócz WoGa też fajny dodatek i niedoprzejścia kampania i 3 potwór poziomu 7
a jeśli ktoś by chciał zagrać w heroes w multi to ja bardzo chętnie z nim zagram
Nerwus|VISUAL|Legionista
podaj linki do nich
e te dodatki to mają nową kampanie nowe potwory nowe mapy??
złota edycja kosztuje z 20zł.
Jestem ciekaw gdzies ty znalazł herosa bez dodatkow, naprawde musiales miec pecha przy sciaganiu xd
Nerwus|VISUAL|Legionista
pożyczyłem od kolegi a o SoD nie słyszałem podajta linka toto se zobacze
Nerwus|VISUAL|Legionista
Tawern udostępnia gre w multi no nie?
Wie ktoś jak go zainstalować?
Nerwus|VISUAL|Legionista
wiem ale nie moge zainstalować tawerny więc se nie pogram bo tak to mnie nie wczytuje do bitwy wczytuje mnie do heroes a potem pisze że zła wersja gry czy coś takiego
DJ ElectroPlebejusz
Ja tez chentnie pogram w tą gierkę tyle ze mam dodatek heroes III the shadow of the dead jest jakaśc przejściówka ?? versji
Polecam tez Stronghold_Crusader_Extreme < Stronghold Crusader w ver 1.2 I celting kings rage of war
Nerwus|VISUAL|Legionista
To po co piszesz to w temacie Heroes III?
Nerwus|VISUAL|Legionista
Mam armagedon blade , SoD'a zdaje mi się że też ,ale czy to wystarczy żeby grać przez neta bo kolo o nazwie HeroPL mówił mi że musze mieć tawern i jakieś inne pliki które musze wkleić do daty.I zmienić nazwe heroes 3 na Heroes3.exe co to ma mieć wspólnego z multi??
Warn! 2x post pod postem, by Calypso
Nerwus|VISUAL|Legionista
Można przejść kampanie w Heroes III?Ja próbowałem ale nie dało się normalnie
Tripple post, jeszcze lepiej, ban dla tego kolegi?