Legionista
Czy grał ktoś z was w Heroes III naprawdę fajna gra.Gra jest strategiczna dużo nacji zamków potworów i można tworzyć mapy można też grać w multi player.POLECAM!
Legionista
nie miałem do heroes dodatków oprócz WoGa też fajny dodatek i niedoprzejścia kampania i 3 potwór poziomu 7
a jeśli ktoś by chciał zagrać w heroes w multi to ja bardzo chętnie z nim zagram
Legionista
podaj linki do nich
e te dodatki to mają nową kampanie nowe potwory nowe mapy??
złota edycja kosztuje z 20zł.
Jestem ciekaw gdzies ty znalazł herosa bez dodatkow, naprawde musiales miec pecha przy sciaganiu xd
Legionista
pożyczyłem od kolegi a o SoD nie słyszałem podajta linka toto se zobacze
Legionista
Tawern udostępnia gre w multi no nie?
Wie ktoś jak go zainstalować?
Legionista
wiem ale nie moge zainstalować tawerny więc se nie pogram bo tak to mnie nie wczytuje do bitwy wczytuje mnie do heroes a potem pisze że zła wersja gry czy coś takiego
Plebejusz
Ja tez chentnie pogram w tą gierkę tyle ze mam dodatek heroes III the shadow of the dead jest jakaśc przejściówka ?? versji
Polecam tez Stronghold_Crusader_Extreme < Stronghold Crusader w ver 1.2 I celting kings rage of war
Legionista
To po co piszesz to w temacie Heroes III?
Legionista
Mam armagedon blade , SoD'a zdaje mi się że też ,ale czy to wystarczy żeby grać przez neta bo kolo o nazwie HeroPL mówił mi że musze mieć tawern i jakieś inne pliki które musze wkleić do daty.I zmienić nazwe heroes 3 na Heroes3.exe co to ma mieć wspólnego z multi??
Warn! 2x post pod postem, by Calypso
Legionista
Można przejść kampanie w Heroes III?Ja próbowałem ale nie dało się normalnie
Tripple post, jeszcze lepiej, ban dla tego kolegi?