Plebejusz
Witam mam 2 pytania odno¶nie gry
1 dotyczy kodów kody które znalaz³em wpisuje podczas gry i ¿aden nie dzia³a na nie¶miertelno¶æ na punkty chwa³y na nic
2 pytanie odnosi siê do tego moda gdzie go wkleiæ ?
Z góry wszystkim dziêkuje za pomoc szczególnie z kodami
Legionista
Do tej gry nie ma kodów,a je¶li s± to nie dzia³aj±.
Chodzi ci o Mod Imperial?
Uruchamiasz instalator i dajesz folder docelowy tam gdzie masz prety(najprawdopodobniej bedzie to pyro studios\praetorians).
Plebejusz
a jakie¶ programy do zrobienia wiêcej wojska jakie¶ bugi ?!?
Pontifex Maximus
<facepalm>????
EDIT: 10.01
nie spam!!
mia³em zamiar napisaæ konstruktywn± wypowied¼, u¿ywaj± du¿o epitetów np "", i zniechêciæ go do szukania odpowiedzi na te pytania, ale oczywi¶cie wy musieli¶cie mu o tym powiedzieæ oraz nawtykaæ mu jakich¶ szajsów....
NIE ZROBI£EM TEGO bo nie mia³em czasu i tylko na tyle mi starczy³o
DZIÊKUJE DOBRANOC!
Ostatnio edytowany przez ^^Den@t|PL| (10-01-2011 16:49:41)
@UP - SPAM !!!
- Kodow nie ma!
- Bugi owszem, lecz tylko na mapach z fortem [ z murami ]
Legionista
Ewntualnie zaostaje ci ten bug:
rekrutujesz jaki¶ oddzia³ w wiosce trzymaj±c otwarte okno nad t± wiosk±,musisz je trzymaæ tak by wychodzi³o sporo za wiochê.
Kiedy odzia³ wyjdzie zwalniasz przycisk myszy i klikasz dwukrotnie,lub jednokrotnie S dziel±c oddzia³y,w pierwszym przypadku 3/4 ludzi z oddzia³u bêdzie nie¶miertelnych,a w drugim po³owa.
Powy¿szy bug dzia³a jedynie z "go³ymi" pretami.
Bugowac mo¿na te¿ na mapach z traw± wiêc creativel siê nie odzywaj jak siê nie znasz
Legionista
Dawajcie na multi 1vs1!
Umiejêtno¶ci w grze rozstrzygn± ten spór!
Ej Danielus jak to robiæ z traw±?
Np. Ja z chêci± zagram 1v1 : ]
Ale Daniel co¶ wcze¶niej mówi³, ze mu prety nie odpala.. or somethin`
Plebejusz
Kody nie istniej±. Wiem bo siedzia³em nad Preatoriansami ca³± noc i nic nie znalaz³em.
Legionista
Noc mog³e¶ te¿ inaczej wykorzystaæ hmmmm... na przyk³ad ¿eby pospaæ...PRZECIE¯ OD KILKU LAT JU¯ PISZEMY,¯E TA GRA JEST NIEOSZUKIWALNA,A WSZYSTKIE BUGI JU¯ OD DAWNA S¡ W INTERNECIE!
Tera spokojniej:i tak by¶ niczego nie znalaz³.
Ej mo¿e nowym u¿ytkownikom po pierwszym logowaniu,w jaki¶ sposób ukazaæ,¿e kodów ni ma?
Plebejusz
Ja mam pomys³a.
Zrobiæ wielki baner na stronie startowej
Plebejusz
Kody???!!! Phi... Poco to komu?!
Plebejusz
po co chrzanicie g³upoty?? nie wiem jak na on-line ale graj±c z kompem nieraz u¿ywa³em kodów i one dzia³aj±. nie pamiêtam ju¿ jakich bo ostatnio w t± grê gra³em ponad 2 lata temu. wiem ze napewno na kontrolê jednostek dzia³a kod. u¿ywa³em go zeby sobie u³atwiæ grê ja sam na max ilo¶æ komputera i wtedy to sie bardzo przydaje jak siê chce komu¶ d³u¿ej bawiæ. i na populacjê te¿ by³ kod i na kontrolê oddzia³ów. nie wiem jak z nie¶miertelno¶ci± bo to to juz beznadzieja musi byæ. ale kody s±!! teraz ich szukam i znale¼æ nie mogê jak z nich sie korzysta³o