Plebejusz
Witam mam 2 pytania odnośnie gry
1 dotyczy kodów kody które znalazłem wpisuje podczas gry i żaden nie działa na nieśmiertelność na punkty chwały na nic
2 pytanie odnosi się do tego moda gdzie go wkleić ?
Z góry wszystkim dziękuje za pomoc szczególnie z kodami
Legionista
Do tej gry nie ma kodów,a jeśli są to nie działają.
Chodzi ci o Mod Imperial?
Uruchamiasz instalator i dajesz folder docelowy tam gdzie masz prety(najprawdopodobniej bedzie to pyro studios\praetorians).
Plebejusz
a jakieś programy do zrobienia więcej wojska jakieś bugi ?!?
Pontifex Maximus
<facepalm>????
EDIT: 10.01
nie spam!!
miałem zamiar napisać konstruktywną wypowiedź, używają dużo epitetów np "", i zniechęcić go do szukania odpowiedzi na te pytania, ale oczywiście wy musieliście mu o tym powiedzieć oraz nawtykać mu jakichś szajsów....
NIE ZROBIŁEM TEGO bo nie miałem czasu i tylko na tyle mi starczyło
DZIĘKUJE DOBRANOC!
Ostatnio edytowany przez ^^Den@t|PL| (10-01-2011 16:49:41)
@UP - SPAM !!!
- Kodow nie ma!
- Bugi owszem, lecz tylko na mapach z fortem [ z murami ]
Legionista
Ewntualnie zaostaje ci ten bug:
rekrutujesz jakiś oddział w wiosce trzymając otwarte okno nad tą wioską,musisz je trzymać tak by wychodziło sporo za wiochę.
Kiedy odział wyjdzie zwalniasz przycisk myszy i klikasz dwukrotnie,lub jednokrotnie S dzieląc oddziały,w pierwszym przypadku 3/4 ludzi z oddziału będzie nieśmiertelnych,a w drugim połowa.
Powyższy bug działa jedynie z "gołymi" pretami.
Bugowac można też na mapach z trawą więc creativel się nie odzywaj jak się nie znasz
Legionista
Dawajcie na multi 1vs1!
Umiejętności w grze rozstrzygną ten spór!
Ej Danielus jak to robić z trawą?
Np. Ja z chęcią zagram 1v1 : ]
Ale Daniel coś wcześniej mówił, ze mu prety nie odpala.. or somethin`
Plebejusz
Kody nie istnieją. Wiem bo siedziałem nad Preatoriansami całą noc i nic nie znalazłem.
Legionista
Noc mogłeś też inaczej wykorzystać hmmmm... na przykład żeby pospać...PRZECIEŻ OD KILKU LAT JUŻ PISZEMY,ŻE TA GRA JEST NIEOSZUKIWALNA,A WSZYSTKIE BUGI JUŻ OD DAWNA SĄ W INTERNECIE!
Tera spokojniej:i tak byś niczego nie znalazł.
Ej może nowym użytkownikom po pierwszym logowaniu,w jakiś sposób ukazać,że kodów ni ma?
Plebejusz
Ja mam pomysła.
Zrobić wielki baner na stronie startowej
Plebejusz
Kody???!!! Phi... Poco to komu?!
Plebejusz
po co chrzanicie głupoty?? nie wiem jak na on-line ale grając z kompem nieraz używałem kodów i one działają. nie pamiętam już jakich bo ostatnio w tą grę grałem ponad 2 lata temu. wiem ze napewno na kontrolę jednostek działa kod. używałem go zeby sobie ułatwić grę ja sam na max ilość komputera i wtedy to sie bardzo przydaje jak się chce komuś dłużej bawić. i na populację też był kod i na kontrolę oddziałów. nie wiem jak z nieśmiertelnością bo to to juz beznadzieja musi być. ale kody są!! teraz ich szukam i znaleźć nie mogę jak z nich sie korzystało