Jak ktoś chce pograć to pisać gra jest bardzo ciekawa strategią osadzona w czasie rzeczywistym średniowiecznej europy
El a powiedz mi co tu więcej? mogę jeszcze dopisać to:
Wybieramy sobie przed startem którąś z średniowiecznych państw gra jest bardzo mocna na mózg trzeba zaróno dobrze operować polityką jak i armią nie można wypowiedzieć wojny zbyt wielu państwom bo umierasz:)
Co? Np. to co dopisałeś. xP
Jak nie to przyjdzie do domu Peter39 i na nasz na krzycz i zabierze komputer ha
Popraw ten post albo warn poleci następny
Edit by taktyk:
Kto mojego koloru używa? to ty griv?
Peter39 ja czuje się obrażony albo zmieszany z błotem to cię przepraszam za to chamskie wypowiedz i proszę o przebaczenie !!!
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (17-04-2008 16:22:24)
A gdzie mieszkasz? Bo chętnie przyjdę. ]:-)
A tak wogóle to czy da się zagrać w "kampanie" przez neta? Mi się wydaje, że można przez neta rozgrywać tylko bitwy...
Ostatnio edytowany przez Peter39 (17-04-2008 10:34:58)
Rozumie ze nie wolno dodawać linków pisać serii craków ale dla czego ma dostać wara bo co sobie zażartowałem z Peter39 chyba go nie obrażyłe. Po co to forum jak nic nie wolno A co do waszego nadzoru to proponuje, dodwać jeszcze kto ma jakieś aluzje do kogoś bo nie wiadomo .
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (18-04-2008 15:14:58)
TO temat o grze nie o prawach autorskich -,- proszę o wyczyszczenie albo sam to zrobię jak czas będę miał griv używa mojego koloru tez jak coś
Taktyk sory ze cie podejrzewałem Wiem ze to Giverus i Chce z tobą za grac ma gre, ale nie wiem, co i jak ale może za grać
Ostatnio edytowany przez pawel1032 (18-04-2008 17:52:06)