Gra Godna zagrania jak sie komuś nudzi to może poklikać serio fajna gra:
Link: http://www.knights.pl/page,rejestracja&ref=275360.html
Grałem w to, z nudów właściwie, 68 krasnolud berserker, potem mi się już znudziło, wystarczyło ustawić program (taki który steruje mychą [a raczej kursorem ~~]) aby klikał odpowiednio w walka, uleczenie, co jakiś czas w ruiny, zostawiasz taki program na noc i rano masz 20 lvli + (ofc licząc że masz dość duży lvl like 50-60) przedmiotów mase, duuuużo kasy (ruiny robią swoje). Miałe.... co ja gadam, mam złotego szlachcica, przez co chodzenie do ruin jest wyjątkowo opłacalne ze względu na zwiększoną szybkość regeneracji energii, a nie powiem, moją pierwszą postać (80 elf zabójca xd) wbiłem w jakieś 2 tygodnie, natomiast tego krasnoludka w niecałe 3 dni, to właśnie przez ten programik, zauważ że za niego bana nie dostaniesz, w końcu to gra przez przeglądarkę. Mogę także pochwalić system gildii, należy do jednych z lepszych, ehh... szkoda, że jest tak mało ludzi lubiących gry via www (wtf?! gdzie ta walka? same napisy? Żal ~~).
Pozdrawiam
dark orbit, arthic itd itp
one są przez przeglądarke ale nie są tekstowe^^
tutaj mowa o knights ~~
odowłałem sie do tego że powiedziales że gry via ww są tekstowe
No faktycznie, mój błąd, kontynuujmy wątek.
Gram ww to mam narazie 49 poziom ale trochę się nudzi. A więc wypudowałem farmę i na tym zarabiam potem sobie znowu gram