Legionista
zmieniałem 42 tą nazwe ale nic i co ja na to poradze a danielus a ty przeszłeś całą kampanie w heroes a jeśli nie to ile przeszłeś misji bo dzisiaj prawie przeszłem 1 misje
zalezy ktora kampania, bo te z WoGa to są xd
A te zwykłe to proste tylko że niektore misje strasznie długie oO
Legionista
Te z WoGa nie da sie przejść
grałem w ta pierwsza i przeszedłem dosyc daleko więc cos niecos przjesc sie da
Legionista
tam było że 1chłopem musisz pokonać 40 krzyżowców i jak to zrobić?? albo że masz armie dużą i musisz znaleźć klucznik niebieski ale go wogóle nie ma ale fajne się tworzy mapy dużo nowych dodatków do edytora map
Ostatnio edytowany przez Nerwus|VISUAL| (19-05-2010 11:55:10)
Nom, wog jest troszkie , ale reszta spox. Trochę się pomęczysz i przejdziesz cala kampanie w parę dni.
A najłatwiejsza to chyba Ostrze armagedonu.. żal w to grać.
Atak na starcie i już wygrywasz...
Legionista
Ale to kampania jest jest jak but trzeba wykonywać jakąś prace znaleźć trole ale go wogóle na oznaczonym terenie po 3godz znalazłem je i nie jak do nich podeszłem to one znikły lol
Legionista
Tylko kampania jest tak naprawdę w WoGu ale reszta jest super
Legionista
Czemu przecież do 7 poziomu masz 3ulepszenia i nowe potwory ogólnie ale wole zwykłe Heroes ponieważ lubie grać w kampanie a w WoGu jest do
pierdolisz calypso WoG jest a najlepsza jest możliwosc automatycznej walki
w kampani z tym chłopem to musisz zrobic tak że przyjaciel odłączy sie od ciebie i wroci na pole ty sie chowasz w kryjowca a krzyzowcy idą sobie zalatwic twojego kolege a ty mozesz spokojnie isc dalej