Zabawę w klanówki ? Jest pomysł żeby zrobić 2 działające klany ( co do szczegółów trzeba jeszcze dogadać..) które rozgrywałyby między sobą klanówki ( a przecież są jeszcze zagraniczne klany ) .. tyle , że potrzeba tutaj SOLIDNYCH i poważnych graczy.. a nie takich którzy spamują forum...
Wpisywać się.
Legionista
Moge i ja
Ja pod warunkiem ze owi gracze znaja podstawowe zasady gry i sie donich stosują (no machine no towers no multipikas etc juz pomijajac ekstrapiki) i znają zasady gry na podstawowych mapach, wiedzą co to degrad i nie kampią przy swojej drugiej wiosce na panie góry.
podstawowe zasady -> multipiki dobre sobie.
Plebejusz
Ja zawsze i wszędzie Proponuję nazwe Klanu ~}SA{~
Ostatnio edytowany przez KUNA2009 (12-05-2010 19:02:30)
Popieram^^, Danielus tylko ty się do tego nei stosujesz . (z tych co z nimi gram lub grałem)
bo to bez sensu o ile moge zrozumiec zakaz maszyn i wież( spowalniaja rozgrywkę ) o tyle multipik nie zrozumiem nigdy.
Jak nie umiesz grac to nie graj żaden problem, bo teraz to wyglada tak że ustawiacie sobie zasady gry pod własny styl gry i jeśli ktoś gra inaczej i na dodatek może wam zrobic swoją taktyka wpierdol to już wymyslacie zasady żeby nie mógł tak grac
Zagraj sobie na gr z kolesiem o nicku Nemesis a zrozumiesz po co są multpiki.
Plebejusz
witam gram w Praetorians lecz nie mam z kim mysle ze ogarniam gre moja ulubione plemie to barba moze bym zagral z wami?
Ostatnio edytowany przez bosman93 (07-05-2010 14:32:12)
Legionista
Patrząc z boku to czysty idiotyzm tworzyć jakiekolwiek rozgrywki klanowe/ligi przy tak małej ilości graczy.
Ale jak już się uprzeć, to może najpierw poprosić o laddera w http://www.esl.eu/pl/ albo http://clanbase.ggl.com/ladderpetition.php?platform=1 , potrzebujecie ogarniętego typa który wyłoży koncept i pareset głosów , i macie CALE potrzebne zaplecze :-P
hm...
Praetorians to stara gra, Pyro Studios może by wydało coś w stylu darmowego multiplayera w celach reklamowych ?
Ostatnio edytowany przez Monk (01-06-2010 08:03:33)
Pontifex Maximus
multipiki to mniej więcej z 15 ustawionych na sobie z formacją, i to tego reszta łuczy..
Legionista
i czekasz aż ktoś ci się nawinie, hę?
Prymitywne.
Pontifex Maximus
najbardziej wkurza na ffa rozwalisz 4 a tu jeden sie taki nawinie jak juz nie ma wioch i popa