Elo ostatnio przegl±da³em gry wydane przez Pyro Studios i zetkn±³em siê z tytu³em "Imperial Glory". Z tego co o nim wyczyta³em to jest co¶ pomiêdzy Praetorians, a Rome: Total War. Mo¿e ma kto¶ z Was t± grê ,albo co¶ o niej wie?
Je¶li tak to napiszcie czy ta gra bardziej jest podobna do Preta czy Rome:TW, bo Rome:TW mam i szcze¿e mówi±c nie jest gr± w moim typie...
Rome: Total War dobre ta Imperial Glory jest w czasie wojen XVII a XVIII i nie jest podobne to romy tylko do innych stategi 2D s³aba fabula i walka jest do niczego po 2 dniach usuno³em gre bo nudna Nie polecam lepjej kump sobie Medival II bo naprawde warto
Ekwita
Medieval rlz grafa piekna wszystko dokladne nawet na moim kompie przycina ale warto grac to jest cos pieknego
Proponuje poczekaæ na Empire: Total War, które bêdzie siê rozgrywaæ w tych czasach co Imperial Glory, ale bêdzie o niebo lepsze. ^^
imperial glory i 2D? wtf?
mi osobicie tez ta gra niezbyt sie podobala i zdeycydowania podobna R:TW(ale po wzglêdem opcji itd to jeszcze temu tytulowi do RTw dallllleko)
Imperial Glory to takie Praetorians tylko ze w pozniejszym wieku
prawda
jest mapa strategiczna i bitwy == kompletny brak podobienstw...
Plebejusz
w³a¶nie mia³em zak³adaæ temat co to jest... ale szczêsliwie widzê, zê ju¿ jest choæ z tego co wyczyta³em to raczej nie polecacie ale wbrew temu
w³asnie to ¶ci±gam i bd widzia³ jak to wygl±da... mo¿e mi siê spodoba
Ostatnio edytowany przez UnderHaker (09-04-2011 13:57:50)