#16 08-05-2010 20:23:40

 Cr3atiVeL

Oddany

3722157
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Zarejestrowany: 28-04-2010
Posty: 111
Ulubiona mapa: LOL
Ulubiona nacja: Egipt, Rzym
Ulubiony kolor: Wisi mi to
WWW

Re: obraz się tnie

Electro, ślepy jesteś.? Kilka postów wyżej była o tym mowa.

Offline

 

#17 16-08-2010 13:46:48

arek13022

Plebejusz

Zarejestrowany: 30-04-2010
Posty: 1

Re: obraz się tnie

sorki za odkopanie tematu ale mam ten sam problem... i to na każdej mapie. skoro to wina windowsa 7 to nie pozostaje nic oprócz przejścia na xp?


http://www.speedtest.net/result/1014085367.png

Offline

 

#18 06-09-2010 16:18:31

villa123

Plebejusz

Zarejestrowany: 20-08-2010
Posty: 2

Re: obraz się tnie

mi tesz się tnie grafika czasami jak się zatnie to się grafika rozmazuje a ma windowsa xp 2000

Offline

 

#19 06-09-2010 16:58:48

 Cr3atiVeL

Oddany

3722157
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Zarejestrowany: 28-04-2010
Posty: 111
Ulubiona mapa: LOL
Ulubiona nacja: Egipt, Rzym
Ulubiony kolor: Wisi mi to
WWW

Re: obraz się tnie

Co za windows "xp 2000". Nigdy o takim nie slyszalem o.O

Pewnie komp ci nie ogarnia xdd

Offline

 

#20 07-09-2010 16:16:24

villa123

Plebejusz

Zarejestrowany: 20-08-2010
Posty: 2

Re: obraz się tnie

TO CO MAM ZROBIĆ

Offline

 

#21 07-09-2010 19:49:52

 Cr3atiVeL

Oddany

3722157
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Zarejestrowany: 28-04-2010
Posty: 111
Ulubiona mapa: LOL
Ulubiona nacja: Egipt, Rzym
Ulubiony kolor: Wisi mi to
WWW

Re: obraz się tnie

Nie wiem. Jaka masz kartę graficzna, procek. Może Ci komp pretów nie ogarnia [o ile to możliwe ahaha xd]

Offline

 

#22 14-09-2010 22:17:06

jimmy

Plebejusz

Zarejestrowany: 30-07-2010
Posty: 4

Re: obraz się tnie

Offline

 

#23 23-06-2011 01:00:28

Sheppard

Plebejusz

Zarejestrowany: 23-06-2011
Posty: 1

Re: obraz się tnie

cześc ja mam taki sam problem czy to moze byc przez to że mój system pracuje na 64 bitach (win7) a tu jeszcze macie procesor-AMD Phenom(tm) 9650 quad-core procesor 2.30 GHz prosze o pomoc ponieważ dzieje sie to na mapach z wodą.jak najade na wodę ekranem.

Offline

 

#24 24-06-2011 09:21:38

 Oktus

Ekwita

329603
Skąd: Polska
Zarejestrowany: 04-07-2008
Posty: 116
Klan: Wioska Nieugiętych Galów
Ulubiona nacja: Barba

Re: obraz się tnie

spróbujcie go na 1 rdzeniu puścić chyba wiecie jak nie?


http://img180.imageshack.us/i/hihi.gif/

Offline

 

#25 24-06-2011 10:30:38

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 139
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: obraz się tnie

Musisz wyjąć i położyć na półkę pozostałe 3.


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://pof-team.com/images/Media/MM-baner.png

Offline

 

#26 24-06-2011 21:34:06

 Faust

Plebejusz

Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 24-06-2011
Posty: 2
Ulubiona mapa: Greed
Ulubiona nacja: Egipcjanie
Ulubiony kolor: Zieleń

Re: obraz się tnie

Ja mam Windows 7, procek AMD Phenom 3.20 GHz, 4.00 GB RAM'u i system 64 bit. I wszystko gra bez szemrania. Natomiast wiem, że takie rzeczy się czasem zdarzają, niedawno chciałem odpalić LOTR Bitwę o Śródziemie i nie poszła. Być może to kwestia egzemplarza gry?


Ad Victoriam Non Sibi Sed Patriae!

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
śpiworki elodie details credit 21 moneylender reviews taxi lublin rozpuszczalnik nitro soda kaustyczna gdzie kupić wrocław psycholog Piła jak wygląda delfin zaproszenia-recznie-robione.eu