Plebejusz
a kiedy jestes dostepny najczê¶ciej?? bo ja nie siedzie za dlugo na necie (siostra)
jestem praktycznie zawsze po 20 mo¿esztak¿e czasem mnie zlapac 10-14
Plebejusz
hmm...a jak bym mial ci pomoc w tym tlumaczeniu ^^??
By El. Takie rzeczy mo¿ecie sobie uzgadniaæ na PW albo gg, wiec nie spamowaæ ju¿ dalej.
danielus skoro twierdzisz, ¿e masz zaplanowan± ca³a kampaniê a zarysy to " cezar atakuje galie tylko nie spodziewa siê, ¿e ty tam jeste¶ ", to mo¿e by¶ przedstawi³ dok³adny plan 1 misji to mogliby¶my oceniæ czy bêdzie to dobre czy nie, a lepiej jest teraz us³yszeæ opiniê o 1 czy 2 misjach jak o ca³ej kampanii
dobra marek nie przesadzaj xd czasami ludzie chc± wiedziec co sie dzieje^^
Ale prawda jest taka ¿e 2 pierwsze misje s± ma³o ciekawe, gdy¿ dopiero uczy³em siê jak to wszystko dziala^^
Dopiero 3 misja powinna byc ciekawa^^
I je¶li skoñcze t± 3 misje to zastanowie siê czy wam to pokazac czy nie
Legionista
Nijak, Nie gram ani nie bawie sie na razie praetorians.
Mo¿e gdybym mial kogos do pomocy to bym sie znowu za to wzial, a tak to samemu nie chce mi siê nic robic, za du¿o mêczarni z ustawianiem wojska^^(znacz wpisz wspolrzedne, uruchom gre, sprawdz czy dobrze s± ustawieni, je¶li nie to wylacz gre, zmien wspolrzêdne i tak w kolko...)
Plebejusz
Ja jestem za!!
Nie martwcie sie na forum wrzed³m tylko na chwile!!!
I bez ortó XD
O ku r wa! diabe³!
Ostatnio edytowany przez Griv (27-02-2010 16:23:00)
Legionista
Melon napisał:
O ku r wa! diabe³!
Grivius widze ze studiujesz kapitana bombe :-)
Pontifex Maximus
kapitan bomba rulz
Danielus widzê zrobi³e¶ gigantyczne postêpy w pisaniu skryptów jak ju¿ nawet kampanie potrafisz robiæ gratulujê chêtnie zobaczê efekt koñcowy bo na razie mam zbyt s³abego neta ¿eby pykaæ z wami w sieci:)
Plebejusz
te¿ bym w now± kampaniê zagra³...kolejny g³os na "za"...
Legionista
jestem za nowa kampania to najlepsza rzecz jaka mog³aby byæ dodatkiem do praetorians