Witam was .
Otóż gdy zainstalowałem ten mod Sasodaniel , odinstalowałem go ( zobaczcie a zrobicie to samo ^^ ) , i nie mogłem zainstalować Mod Imperal 4.1 .
Usunąłem preta i zainstaqlowałem ponownie , ściągnąłem Mod Imperal 4.1 , wszystko ładnie wypakowałem , zrobiłem , no i wchodzę na Pretoriansa a tam menu pojawiło sięto zwykłe ! Mapy są , lecz niema ras , nowego menu oraz paru innych rzeczy.
Czy wie ktoś jak to zainstalować ?
Z powodów prawie rocznej przerwy , nie pamiętam już pary operacji
Ziomek.. Specjalnie zainstalowałem saso moda, później odinstalowałem całe prety, zainstalowałem ponownie, żeby zobaczyć czy to faktycznie prawda, ale mi all działa. Może popatrz czy wszystko dobrze zainstalowałeś/wkleiłeś.. Ewentualnie spróbuj zainstalować prety do innego, nowego folderu.
Riken napisał:
Witam was .
Otóż gdy zainstalowałem ten mod Sasodaniel , odinstalowałem go ( zobaczcie a zrobicie to samo ^^ ) , i nie mogłem zainstalować Mod Imperal 4.1 .
Usunąłem preta i zainstaqlowałem ponownie , ściągnąłem Mod Imperal 4.1 , wszystko ładnie wypakowałem , zrobiłem , no i wchodzę na Pretoriansa a tam menu pojawiło sięto zwykłe ! Mapy są , lecz niema ras , nowego menu oraz paru innych rzeczy.
Czy wie ktoś jak to zainstalować ?
Z powodów prawie rocznej przerwy , nie pamiętam już pary operacji
No tak , lecz niewiem jak to się robiło ... rok nie grania w preta
A i jak chce jakis plik wypakowac w dacie ( niewiem czy tam 3eba wypakowac czy nie ) to wyskakuje ze "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone"
Ostatnio edytowany przez Riken (07-08-2011 07:54:51)
Plebejusz
Pobrałem ten nowy mod na nacje itd ale jak wchodze to wszystko nowe ale jak wybrałem mapkę i nacje to wszyskakuje ikona naciśnij ok aby zakończyć i naciśnij anuluj aby debugować co zrobić nie mogę grać
proszę o pomoc .