#1 16-04-2011 19:04:01

Kamillus

Plebejusz

Zarejestrowany: 20-03-2009
Posty: 6

POMORZECIE?

Chodzi mi o zwiększenie limitu jednostek na multiplayer da sie zrobić jakoś?? Używając cheatengine sypie sie synchro Na single to mogę sobie zrobić co tam chce ale multi... Chce na mulit bo grywam czasem z braćmi
Jedyne co to na 2 osoby idzie zrobić bitwę po 2000 żołnierzy ale to przydało by się zwiększyć a i odpalanie 3 maszyn wirtualnych x2 to tez nie ciekawa sprawa no ale jak na razie tylko tak możemy pyknąć większa bitwę ;/ a we 3 to już lipa bo tylko po 1000 Pomożecie?? w większości gier wystarczy cheatengine żeby pyknąć bitwy ile wyciągnie sprzęt ale tu... ((((

Offline

 

#2 16-04-2011 19:38:08

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: POMORZECIE?

Był kiedyś taki temat. Nikt tego nie używa, bo gramy w multi, a z tym nie zagrasz np na gr. Wiadomo, że gdy ktoś ma inne ustawienia to wywala synchra.. macie wszyscy te same??
Jeśli chcesz pograć np 4v4 to zainstaluj gamerangera i graj z innymi graczami. jeśli chcecie grać sami i mnóstwo armii to proponuje forcik + egy i masz full jednostek
Niech się ktoś inny, bardziej obeznany ze zmianami w pilikach wypowie, szkoda że danielusa dawno nie było tutaj....


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#3 16-04-2011 19:47:22

Kamillus

Plebejusz

Zarejestrowany: 20-03-2009
Posty: 6

Re: POMORZECIE?

Ustawienia te same ale nie w plikach tylko przez cheatengine i wywala synchro po czasie.. co ciekawe jak na serwie przyspieszy się grę o np. x10 to jest ok i u reszty graczy tez przyspiesza i synchro nie pada

Offline

 

#4 16-04-2011 19:50:54

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: POMORZECIE?

Nigdy nie bawiłem się w takie rzeczy. Cheaty w tej grze nie są potrzebne... doświadczonym graczom utrzymanie jak najlepiej 500 jednostek jest strasznie trudne(mówię o wysokim poziomie). Rozumiem że chcesz z kolegami rzucić do walki stado 6000 jednostek
hahaha chciałbym zobaczyć wtedy lagi na kompie Pawła


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#5 16-04-2011 20:06:36

Kamillus

Plebejusz

Zarejestrowany: 20-03-2009
Posty: 6

Re: POMORZECIE?

Wiadomo do normalniej gry nie potrzeba cheatow i w Pretoriana gra się świetnie ale czasem trzeba zaszaleć

Offline

 

#6 16-08-2011 12:54:24

SpaceCenter

Plebejusz

Zarejestrowany: 26-07-2011
Posty: 11
Ulubiona mapa: MOD - Destroyed bridges (8)
Ulubiona nacja: Barbarzyńcy, Persowie
Ulubiony kolor: Zielony

Re: POMORZECIE?

Hey a jak użyć cheatengine na Praetoriansach? Napisałby ktoś?

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
zobacz to pałac kopciusza ciekawe miejsca w polsce http://jacekkur.pl/doradztwo-kredytowe-polecam/