#1 16-08-2013 16:41:43

smakorek

Plebejusz

Zarejestrowany: 07-11-2009
Posty: 5

Widescreen

Na pewno nie jeden z was spotkał się z problemem z czarnymi pasami na ekranach panoramicznych i tu jest moje pytanie czy udało się komuś usunąć te czarne paski ?

Offline

 

#2 29-08-2013 14:22:28

Griv

Pontifex Maximus

Zarejestrowany: 04-08-2009
Posty: 68

Re: Widescreen

Nie

Offline

 

#3 07-11-2013 22:42:21

 Rychu

Pontifex Maximus

21957909
Zarejestrowany: 23-01-2008
Posty: 128
Klan: Pol.Team

Re: Widescreen

Mi się udało, ale za cholerę nie wiem jak.. po prostu włączyłem grę i było , później musiałem zrobić format i jak na nowo zainstalowałem wszystko to niestety są czarne paski.. jednakże jest taka możliwość.


http://www.speedtest.net/result/1191418273.png
http://yourgen.com/temp-images/3/130/graffiti-street-133002214838847.gif

Offline

 

#4 19-11-2013 13:00:24

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Widescreen

można gdzieś w plikach ręcznie rozdzielczość zmieniać


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#5 19-11-2013 19:23:20

 ^^Den@t|PL|

Pontifex Maximus

Skąd: São Paulo
Zarejestrowany: 02-05-2010
Posty: 137
Klan: *}MM{*
Ulubiona mapa: brak
Ulubiona nacja: egy
Ulubiony kolor: szary

Re: Widescreen

gdzie dokładnie, bo szukaliśmy w rejestrze i nie mogliśmy znaleźć. W plikach profilu tez nie ma..


"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
https://www.warface.com/files/banners/320x250/en.jpg

Offline

 

#6 19-11-2013 21:52:03

Danielus

Lama Forever

7721292
Skąd: Zakopane
Zarejestrowany: 03-03-2008
Posty: 229
Klan: WoG
Ulubiona mapa: Oaza[oasis]
Ulubiona nacja: egipt[egypt]
Ulubiony kolor: Zielony
WWW

Re: Widescreen

huh żebym to ja pamiętał. wiem tylko tyle że znalazłem jakies zagraniczne forum gdzie gościu zarzucał gotowymi plikami do wyższych rozdzielczości twierdząc że pomaga to przy czarnych paskach


Myślisz że jesteś lamą?
Mylisz się!
To ja nią jestem^^

Offline

 

#7 25-11-2013 02:15:50

 Rychu

Pontifex Maximus

21957909
Zarejestrowany: 23-01-2008
Posty: 128
Klan: Pol.Team

Re: Widescreen

Niby można, wiem co masz na myśli bo też to sprawdzałem, jest do tego specjalny patch i potem zmieniasz w profiles w moich dokumentach game res z 2 na 3, ale niestety działa to tylko z wersją 1.04... a po instalacji moda 4.1 czy 5.0 mamy wersję 1.05 ..


http://www.speedtest.net/result/1191418273.png
http://yourgen.com/temp-images/3/130/graffiti-street-133002214838847.gif

Offline

 

#8 16-10-2014 10:49:05

szczypior526

Plebejusz

Zarejestrowany: 16-10-2014
Posty: 5
WWW

Re: Widescreen

A co to wam przeszkadza? Jak gram to na to nie zwracam uwagi.


Czy elektryk kraków jest tak dobry jak mówią?

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
przejście dla pieszych znak sklep