Skoro all jest spox to po co siê wypowiadasz? O_o To jest temat "co chcia³by¶ zmieniæ".
A co do mnie to tak:
1.)Wyeliminowaæ wszystkie bugi
2.)Zablokowaæ mo¿liwo¶æ budowania maszyn oraz wie¿ przez CPU
3.)Zwiêkszyæ umiejêtno¶ci bitewne CPU
4.)Stworzyæ now± kampaniê (lub kontynuacje pierwszej)
Legionista
Wykupiæ prawa do preta za parena¶cie klocków, stworzyæ ogarniêt± grupê modderów i do roboty pret2, a potem sprzedajemy na pêczki w warzywniaku :-)
Plebejusz
wed³ug mnie mog³a by byæ nowa nacja np : nowoczesne takie jak ludzie z karabinami to nie to by by³o bez sensu ale wed³ug mnie mog³o by byæ taka nacja jak : zwierzêta lwy itd , Tracja , Macedonia , Eskimosi , Meksykanie , Indianie . to na moje i nowe mapki statki przez wszystkie nacje prócz zwierz±t one by p³ywa³y .
piszcie czy mój pomys³ mo¿e byæ :
TAK: 1
NIE: 78
a dalej wy i ¿yczê mi³ej gry w praetorians .
1 bo ja zag³osowa³em .
78 reszta
Plebejusz
przepraszam ¿e wtedy tego nie napisa³em ale zapomnia³em to teraz napisze mog³o by byæ dodane nowy start z 6.0 jak powstanie spolszczenie ie itd . ale g³ównie chodzi³o mi o to ¿eby mo¿na budowaæ i rozwalaæ mury machiny takie jak : drabiny i te w kampanii gdzie ludzie wchodz± i wchodz± na mury i komputer by³ mondrzejszy np : mia³ pojêcie jak rozwalac mury wiecie o co chodzi ? ~ Nie
Ekwita
ta gra jest jedyna w swoim rodzaju jej siê nie modyfikuje
Pontifex Maximus
Okt, dlaczego nie wspomo¿esz mnie w têpieniu g³upoty...
Plebejusz
ale bez modów to nuda gra³em bez modów 6 lat i mi siê znudzi³o !!! od 4 roku ¿ycia gra³em w to !!! ale nie to nie nie mówiê ¿e to ¼le macie prawo waszego zdania ale chodzi mi o oktawiusa on mówi ¿e mody to z³o ¿e jest sama w sobie ale mam tytanie do oktawiusa ile w to grasz ja jeszcze 6 lat na singlplayer przez multi nie moge przez hamachi nie dzia³a pisze ¿e sesji nie znaleziono jak kto¶ ma pomys³ jak to rozwi±zaæ to plis plisaæ ?! sorki za odej¶cie !!!
Pontifex Maximus
10 lat i przez 6 lat gra³ w singla. lol gdzie¶ Ty siê uchowa³?
Radze nie spamowaæ tylko dok³adnie spojrzeæ na stronê. S± zak³adki które Ci pomog± w rozwi±zaniu problemów. WSZYSTKICH.
Plebejusz
mam 11 lat
Legionista
patry napisał:
mam 11 lat
No to jest powód do dumy, a ja jak kto¶ pomyli mój wiek to biorê wid³y, wchodzê do wanny i jako w³adca wody topiê ich statki...
Blu¼niercy!
Jak ¶miecie mówiæ na 11 latka jakby mia³ dziesiêæ to tak jakby mówiæ na sosnê, drzewo - niedopuszczalne!
A jak chcesz zmian w grze to siê pobaw w modowanie.
Bo ci nikt nic zrobi bezinteresownie.
Pontifex Maximus
Komputer powinien byæ dozwolony od 12 lat, a internet od 16
Legionista
A saper powinien byæ zabroniony bo to to wcielenie szatana i straszy dzieci.
Plebejusz
Ja uwa¿am ¿e w modzie imperial 5.0 przyda³yby siê przynajmniej 2 nowe nacje. Skoro Aleksander oprócz Persji walczy³ z Indiami to byæ mo¿e dobrze by to wysz³o. Tylko ¿eby te nacje by³y dobrze dopracowane nie gorzej ni¿ Grecja , Kartagina i Persja, w sensie ¿eby nie by³o podobnych jednostek elitarnych jak np. (Spartanie do Pretorian), tylko ca³kowicie nowe, z innymi zdolno¶ciami.
Legionista
Spartanie nie s± podobni do pretów, tylko maj± te same tekstury i tyle, w walce s± inni.
Sza³ nowych nacji...te¿ to kiedy¶ mia³em, przejdzie ci.
Mia³em z 12 nacji i powiem, ¿e da³o mi to radochy na 2 godziny, a potem minê³o.
6 nacji wystarczy, jak d³u¿ej pograsz to siê przekonasz.
By³a Macedonia, byli Brytowie Byli Wikingowie...chyba te¿ Trojanie na starym forum, a i tak po pewnym czasie ka¿dy mia³ z powrotem tylko 6 nacji.
Plebejusz
Tamte które wymieni³e¶ nie by³y dopracowane. Brytowie i Wikingowie zaliczaj± siê do Barbarzyñców, a Macedonia i Trojanie do Greków. Wiêc te nacje akurat s± bezsensowne. Po przemy¶leniu doszed³em do wniosku ¿e mo¿e masz racjê. Nie znam nacji przeciwko której walczy³ Rzym, a nie ma jej w grze, wiêc faktycznie dodawanie nowych jest bezsensu.