Legionista
racja nowa kampania napewno by siê przyda³a
Plebejusz
dziêki spartan za stronkê gdzie siê robi mody ale jak tylko o to proszê plis tak to sobie zrobiê ;D spartan to fajny kole¶ nie chce nikogo obra¿aæ ale niektórzy zachowuj± siê jak nie wiem kto a s±mi nikim ale nikt z tond choæ 1 nie nienawidzê bez urazy ~wtf
To pewnie ja, ale nie toleruje takich b³êdów jak te twoje i braku wszelkiego ogarniêcia i obeznania na forum. O sk³adnych i czytelnych zdaniach nie wspomnê.
Pozdrawiam.
Plebejusz
je¶li mam sobie sam robiæ mody to podajcie 1 stronkê z tym gdzie mo¿na robiæ mody to sobie zrobiê ja nie wyszuka³em siê znaczy nie mog³em znale¶æ . dam wam spokój
a i jak pisa³em z t±d to podkre¶la a jak z tond to nie dziwne nie ?
to mo¿e lepiej korzystaæ ze s³ownika
Legionista
patry napisał:
spartan to fajny kole¶
Po pokazaniu tego zdania moim rodzicom, nie chcieli uwierzyæ, ¿e kto¶ tak móg³ o mnie napisaæ.
Plebejusz
Ja bym zmieni³ w praetorians:
- wojsko mo¿e zaprzestaæ walki nawet, kiedy ju¿ walczy
- inaczej by wygl±da³a bitwa, w tym sensie, ¿e trochê dziwne jest jak walczy jaki¶ oddzia³, wszyscy ¿yj±, a nagle w jednej chwili wszyscy umieraj± ( wszystkim w tej samej chwili koñczy siê hp ), najlepiej by by³o, gdyby w walce 30vs30 ludzi nie by³o, ¿e ka¿dy znajduje sobie przeciwnika, tylko nieregularnie rozmieszczeni ¿o³nierze walcz± czasem 2vs1, czasem 1vs1
- mo¿na by zrobiæ wiêcej formacji
- nowa, ciekawa kampania
- usun±³bym mo¿liwo¶æ zatrzymania ca³ego oddzia³u przez medyka/wodza
- doda³bym +/- 5% przypadkowo¶ci zwyciêstwa w walce ( przecie¿ ka¿dy mo¿e walczyæ troszkê lepiej/gorzej )
- poprawi³bym ( gdybym siê zna³ na tym, a siê nie znam ) to, ¿e nowe rasy ( Karta, Grecja i Persja ) nie zostawiaj± ko¶ci, a nawet wiêcej, martwi ¿o³nierze nie zmieniali by siê od razu w ko¶ci
- zmieni³bym styl budownictwa nowych ras, bo buduj± tak samo jak stare ( Karta i Persja - jak Rzym, Grecja - Barbarzyñcy ), lepiej by by³o gdyby wszystkie rasy mia³y unikalne budownictwo
To tyle
Ostatnio edytowany przez SpaceCenter (18-08-2011 09:47:29)
Pontifex Maximus
SpaceCenter napisał:
Ja bym zmieni³ w praetorians:
- doda³bym +/- 5% przypadkowo¶ci zwyciêstwa w walce ( przecie¿ ka¿dy mo¿e walczyæ troszkê lepiej/gorzej )
hah dobre
Legionista
jakie¶ nowe twierdze te¿ by siê przyda³y w mapach by³a by lepsza gra