Sorka Elanar za nieporozumienie masz racjê w 100%, wkoñcu to sobei u¶wiadomi³em. Kontynuujmy w±tek.
Plebejusz
Opcja dziêki której mo¿emy wy³±czyæ automatyczne strzelanie, strza³ z lasu ma mniejsz± skuteczno¶æ(bo sie strza³y o drzewa obijaj±;P)
troche realizmu np. leg który chodzi ci±gle w szyku bojowym i ma dobre uzbrojenie i wyszkolenie jest za s³aby
Przecie¿ mo¿na wy³±czyæ automatyczne strzelanie oO - wybierasz ³ucznikom postawê defensywn± + utrzymaj pozycje(czy cu¶ takiego) klawiszem "h".
Co do tego strzelania...to raczej strzelanie DO lasu ma mniejsz± skuteczno¶æ (bo ¿o³nierze mog± siê schowaæ za drzewa) ale z lasu? No to ju¿ by trzeba nakombinowaæ, bo niby jak strzelasz ze skraju lasu to drzewa nic ci nie przeszkadzaj±..
Ja bym chcia³ ¿eby mo¿na by³o budowaæ wie¿e oblê¿nicze w grze przez internet i wiêcej map
Legionista
ja my¶la³em o nowej kampanii Gali±
(g³ównymi bohaterami byliby Asterix i Obelix ale to szczegó³)
a ta kompania to w jakim¶ nowym modzie(ale tylko kampania!)
aha i wiêcej budowli bo z nimi skromniutko
ah i jeszcze inny znaczek Spartan i Hoplitów jak choæby mój awatar
i falanga u Spartan
Ostatnio edytowany przez Spartan (11-02-2009 20:49:11)
Plebejusz
Chcialbym zeby w grze skirmish (potyczka) i przez neta mozna by bylo budowac wierze obleznicze i drabiny bo ciekawie jest pograc w fortecach przy ataku i obronie:-D w YOUTUBE widzialem zwiastun moda do preta: lord of the ring. Juz jest czy nie?
Ostatnio edytowany przez Scorpio (16-04-2009 21:30:21)
Scorpio napisał:
Chcialbym zeby w grze skirmish (potyczka) i przez neta mozna by bylo budowac wierze obleznicze i drabiny bo ciekawie jest pograc w fortecach przy ataku i obronie:-D w YOUTUBE widzialem zwiastun moda do preta: lord of the ring. Juz jest czy nie?
Tak wiêc odpowiem Ci ¿e ... przez neta nie mo¿na budowaæ wie¿y oblê¿niczych i nie bêdzie mo¿na, gdy¿ co to by³aby za gra ? w koñcu w aktualnych czasach ma³o kto oprócz WoG'u gra w ogóle machinami =]. Drabiny owszem i s± wystarczy sprawdziæ na niektórych mapkach >D oczywi¶cie mo¿na je u¿yæ.
W fortecach mo¿na graæ w obronie tak czy siak ... ale co by zmieni³y wie¿e oblê¿nicze w tej¿e w³a¶nie obronie ? postawisz sobie z 2 strony i jeste¶ happy ? bo nie czaje. Na youtube jest du¿o ró¿nych filmików, jak i równie¿ w sieci du¿o ró¿nych modów?? w³a¶nie jakich znowu modów ? to¿ to przecie¿ normalna rasa. Osobi¶cie nigdy jej nie szuka³em, zobacz sobie na datê tego¿ filmiku i ju¿ sie wszystkiego dowiesz ;f.
Poza tym co Ci zale¿y aby przez internet graæ z tymi domniemanymi wie¿ami oblê¿niczymi skoro nigdy Cie nie widzia³em na hamachi ... nawet je¿eli jeste¶ jednym z tych prosów którzy niedawno doszli, najpierw nauczy³by¶ sie graæ normalnie a nie z machinami/wie¿ami?oblê¿niczymi phi.
//Edit
Boli jak prawdê piszê ? tylko wy budujecie wszystko i to jest ¿a³osne :F a modów, chodzi mi o rasy jest ich przecie¿ pe³no ^^
Ostatnio edytowany przez DaimaKaicho (17-04-2009 16:42:11)
aha daima nie wypowiadaj siê jak nic nie wiesz bo to ¿a³osne jest...
jaka rasa wtf?
du¿o modów? no tak znajdz i pokaz mi jakies ciekawe do preta.
Mod w³adcy piercieni jeszcze chyba niema ale ma byc ponoc w nim 3 nacje^^
Legionista
Danielus napisał:
aha daima nie wypowiadaj siê jak nic nie wiesz bo to ¿a³osne jest...
jaka rasa wtf?
du¿o modów? no tak znajdz i pokaz mi jakies ciekawe do preta.
Mod w³adcy piercieni jeszcze chyba niema ale ma byc ponoc w nim 3 nacje^^
gdzie¶ czyta³em ¿e to bêd±:
Wolni ludzie
Isengard
Mordor
Plebejusz
co zrobiæ zebym móg³ budowaæ na multi wie¿e oblê¿nicze i drabiny pomó¿cie
Ostatnio edytowany przez Kamillus (17-04-2009 16:09:18)
Kamillus napisał:
Proste zainstaluj sobie Stronghold Crusader to bêdziesz móg³ :F innej opcji nie masz, w multi nie by³o i nie bêdzie (oprócz wie¿ w kilku mapach)
Plebejusz
Ja to chcialbym pograc z tymi drabinami i wiezami przeciw botkom lub koleg±... Raczej z koleg±, ot taka sobie zabawa kto szybciej zajmie twierdze itd. A tych drabin kture s± na paru mapach to niewystarcza czasami...
Plebejusz
DaimaKaicho napisał:
Kamillus napisał:
Proste zainstaluj sobie Stronghold Crusader to bêdziesz móg³ :F innej opcji nie masz, w multi nie by³o i nie bêdzie (oprócz wie¿ w kilku mapach)
mo¿e ty tak robisz ale ja chce wie¿e i drabiny w Praetorians w edytorze map mo¿na dodawaæ wie¿e i drabiny do mapy?? kto¶ wie??
Plebejusz
Ja bym doda³ co najmniej 20 nowych nacji i morzliwo¶æ obracanie obrazu i w potyczce morzliwo¶æ budowania wierzy oblê¿niczych i drabin i baliste co strzela do Góry czy co¶ takiego
Ty jeste¶ jaki¶ powalony czy tylko udajesz? 20nowych nacji i mo¯liwo¶æ obracania obrazu? Chyba sobie ¿artujesz. -_- Nierealne.
We¼ siê ogarnij kolo, pomy¶l zanim co¶ napiszesz, bo to ju¿ nie jest ¶mieszne, zaczyna mi siê nudziæ ci±g³e czytanie/edytowanie/kasowanie Twoich postów.