Daruj sobie cytaty z wikipedii, na temat starizytnej grecji przeczytalem wiecej niz autor tego artykulu na wikipedii, w szczegolnosci jesli chodzi o militarie.
Plebejusz
Ale w necie, czy książki czytałeś?
KUNA2009 napisał:
Przekonajcie mnie abym przystąpił do SBOT, gdyż mam jeszcze dwie inne propozycje:)
aha, jeżeli chcecie abym przystąpił do waszego klanu to muszę z wami zagrać aby ustalić na jakim poziomie gracie.
Pozdrawiam Kuna[PL]*
Ps.: Wybaczcie, nie mogłem...
Żeby nie było spamu: Widze, że znasz swoją wartość Kuno. (Kuna to ponoć małe zwierzątko domowe, chodź sam chyba nigdy go nie widziałem o_O)
Btw.: Ten klan już w praktyce nie istnieje, tak w postaci informacji. Gra chyba tylko Tray (przynajmniej z czasu, kiedy grałem), ale zdaje sie, ze pomijając tray'a, który nawet nie wiem, czy jeszcze gra, to chyba nikt?
Ps2.: Ton tej wypowiedzi mnie rozbroił... Od dziś Kuna jest takim prosem, że zamiast klany spradzac jego poziom umiejętności, on będzie sprawdzał poziom umiejętności członków klanu starając się o przyjęcie Ah tak wiem, to ten napływ propozycji z innych klanów. xp
Ostatnio edytowany przez Nemedis (15-08-2009 13:06:35)
Plebejusz
Tak , miałem propozycję z innych klanów i sądzę ,że inni jeśli mieliby taką możliwość chcieliby grać w dobrym i zarazem fajnym klanie.
Nie należę do klanu ale ostatnio coraz bardziej myślę o dołączeniu i rozgrywaniu tzw. klanówek.
KUNA2009 napisał:
Tak , miałem propozycję z innych klanów i sądzę ,że inni jeśli mieliby taką możliwość chcieliby grać w dobrym i zarazem fajnym klanie.
Nie należę do klanu ale ostatnio coraz bardziej myślę o dołączeniu i rozgrywaniu tzw. klanówek.
Chłopie, nie ten świat. Najstarsi mędrcy nie pamiętają kiedy ostatnio jakaś klanówka była, a to sa praktycznie klany-widmo. Nalezenie do nich nic nie daje, a większość z tych ludzi, którzy sa na listach już nie gra więc- >D
Plebejusz
A nie można reaktywowac klanówek, może warto zająć się tym tematem.XD
a bo ja wiem?
Dawniej bylo nas 4 to grywalismy 2v2 klanówki xd to bylo piekne ^^
Plebejusz
Ja gram i LuQ, z tego co mi wiadomo.