Sorka Elanar za nieporozumienie masz rację w 100%, wkońcu to sobei uświadomiłem. Kontynuujmy wątek.
Plebejusz
Opcja dzięki której możemy wyłączyć automatyczne strzelanie, strzał z lasu ma mniejszą skuteczność(bo sie strzały o drzewa obijają;P)
troche realizmu np. leg który chodzi ciągle w szyku bojowym i ma dobre uzbrojenie i wyszkolenie jest za słaby
Przecież można wyłączyć automatyczne strzelanie oO - wybierasz łucznikom postawę defensywną + utrzymaj pozycje(czy cuś takiego) klawiszem "h".
Co do tego strzelania...to raczej strzelanie DO lasu ma mniejszą skuteczność (bo żołnierze mogą się schować za drzewa) ale z lasu? No to już by trzeba nakombinować, bo niby jak strzelasz ze skraju lasu to drzewa nic ci nie przeszkadzają..
Ja bym chciał żeby można było budować wieże oblężnicze w grze przez internet i więcej map
Legionista
ja myślałem o nowej kampanii Galią
(głównymi bohaterami byliby Asterix i Obelix ale to szczegół)
a ta kompania to w jakimś nowym modzie(ale tylko kampania!)
aha i więcej budowli bo z nimi skromniutko
ah i jeszcze inny znaczek Spartan i Hoplitów jak choćby mój awatar
i falanga u Spartan
Ostatnio edytowany przez Spartan (11-02-2009 20:49:11)
Plebejusz
Chcialbym zeby w grze skirmish (potyczka) i przez neta mozna by bylo budowac wierze obleznicze i drabiny bo ciekawie jest pograc w fortecach przy ataku i obronie:-D w YOUTUBE widzialem zwiastun moda do preta: lord of the ring. Juz jest czy nie?
Ostatnio edytowany przez Scorpio (16-04-2009 21:30:21)
Scorpio napisał:
Chcialbym zeby w grze skirmish (potyczka) i przez neta mozna by bylo budowac wierze obleznicze i drabiny bo ciekawie jest pograc w fortecach przy ataku i obronie:-D w YOUTUBE widzialem zwiastun moda do preta: lord of the ring. Juz jest czy nie?
Tak więc odpowiem Ci że ... przez neta nie można budować wieży oblężniczych i nie będzie można, gdyż co to byłaby za gra ? w końcu w aktualnych czasach mało kto oprócz WoG'u gra w ogóle machinami =]. Drabiny owszem i są wystarczy sprawdzić na niektórych mapkach >D oczywiście można je użyć.
W fortecach można grać w obronie tak czy siak ... ale co by zmieniły wieże oblężnicze w tejże właśnie obronie ? postawisz sobie z 2 strony i jesteś happy ? bo nie czaje. Na youtube jest dużo różnych filmików, jak i również w sieci dużo różnych modów?? właśnie jakich znowu modów ? toż to przecież normalna rasa. Osobiście nigdy jej nie szukałem, zobacz sobie na datę tegoż filmiku i już sie wszystkiego dowiesz ;f.
Poza tym co Ci zależy aby przez internet grać z tymi domniemanymi wieżami oblężniczymi skoro nigdy Cie nie widziałem na hamachi ... nawet jeżeli jesteś jednym z tych prosów którzy niedawno doszli, najpierw nauczyłbyś sie grać normalnie a nie z machinami/wieżami?oblężniczymi phi.
//Edit
Boli jak prawdę piszę ? tylko wy budujecie wszystko i to jest żałosne :F a modów, chodzi mi o rasy jest ich przecież pełno ^^
Ostatnio edytowany przez DaimaKaicho (17-04-2009 16:42:11)
aha daima nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz bo to żałosne jest...
jaka rasa wtf?
dużo modów? no tak znajdz i pokaz mi jakies ciekawe do preta.
Mod władcy piercieni jeszcze chyba niema ale ma byc ponoc w nim 3 nacje^^
Legionista
Danielus napisał:
aha daima nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz bo to żałosne jest...
jaka rasa wtf?
dużo modów? no tak znajdz i pokaz mi jakies ciekawe do preta.
Mod władcy piercieni jeszcze chyba niema ale ma byc ponoc w nim 3 nacje^^
gdzieś czytałem że to będą:
Wolni ludzie
Isengard
Mordor
Plebejusz
co zrobić zebym mógł budować na multi wieże oblężnicze i drabiny pomóżcie
Ostatnio edytowany przez Kamillus (17-04-2009 16:09:18)
Kamillus napisał:
Proste zainstaluj sobie Stronghold Crusader to będziesz mógł :F innej opcji nie masz, w multi nie było i nie będzie (oprócz wież w kilku mapach)
Plebejusz
Ja to chcialbym pograc z tymi drabinami i wiezami przeciw botkom lub kolegą... Raczej z kolegą, ot taka sobie zabawa kto szybciej zajmie twierdze itd. A tych drabin kture są na paru mapach to niewystarcza czasami...
Plebejusz
DaimaKaicho napisał:
Kamillus napisał:
Proste zainstaluj sobie Stronghold Crusader to będziesz mógł :F innej opcji nie masz, w multi nie było i nie będzie (oprócz wież w kilku mapach)
może ty tak robisz ale ja chce wieże i drabiny w Praetorians w edytorze map można dodawać wieże i drabiny do mapy?? ktoś wie??
Plebejusz
Ja bym dodał co najmniej 20 nowych nacji i morzliwość obracanie obrazu i w potyczce morzliwość budowania wierzy oblężniczych i drabin i baliste co strzela do Góry czy coś takiego
Ty jesteś jakiś powalony czy tylko udajesz? 20nowych nacji i moŻliwość obracania obrazu? Chyba sobie żartujesz. -_- Nierealne.
Weź się ogarnij kolo, pomyśl zanim coś napiszesz, bo to już nie jest śmieszne, zaczyna mi się nudzić ciągłe czytanie/edytowanie/kasowanie Twoich postów.