Legionista
racja nowa kampania napewno by się przydała
Plebejusz
dzięki spartan za stronkę gdzie się robi mody ale jak tylko o to proszę plis tak to sobie zrobię ;D spartan to fajny koleś nie chce nikogo obrażać ale niektórzy zachowują się jak nie wiem kto a sąmi nikim ale nikt z tond choć 1 nie nienawidzę bez urazy ~wtf
To pewnie ja, ale nie toleruje takich błędów jak te twoje i braku wszelkiego ogarnięcia i obeznania na forum. O składnych i czytelnych zdaniach nie wspomnę.
Pozdrawiam.
Plebejusz
jeśli mam sobie sam robić mody to podajcie 1 stronkę z tym gdzie można robić mody to sobie zrobię ja nie wyszukałem się znaczy nie mogłem znaleść . dam wam spokój
a i jak pisałem z tąd to podkreśla a jak z tond to nie dziwne nie ?
to może lepiej korzystać ze słownika
Legionista
patry napisał:
spartan to fajny koleś
Po pokazaniu tego zdania moim rodzicom, nie chcieli uwierzyć, że ktoś tak mógł o mnie napisać.
Plebejusz
Ja bym zmienił w praetorians:
- wojsko może zaprzestać walki nawet, kiedy już walczy
- inaczej by wyglądała bitwa, w tym sensie, że trochę dziwne jest jak walczy jakiś oddział, wszyscy żyją, a nagle w jednej chwili wszyscy umierają ( wszystkim w tej samej chwili kończy się hp ), najlepiej by było, gdyby w walce 30vs30 ludzi nie było, że każdy znajduje sobie przeciwnika, tylko nieregularnie rozmieszczeni żołnierze walczą czasem 2vs1, czasem 1vs1
- można by zrobić więcej formacji
- nowa, ciekawa kampania
- usunąłbym możliwość zatrzymania całego oddziału przez medyka/wodza
- dodałbym +/- 5% przypadkowości zwycięstwa w walce ( przecież każdy może walczyć troszkę lepiej/gorzej )
- poprawiłbym ( gdybym się znał na tym, a się nie znam ) to, że nowe rasy ( Karta, Grecja i Persja ) nie zostawiają kości, a nawet więcej, martwi żołnierze nie zmieniali by się od razu w kości
- zmieniłbym styl budownictwa nowych ras, bo budują tak samo jak stare ( Karta i Persja - jak Rzym, Grecja - Barbarzyńcy ), lepiej by było gdyby wszystkie rasy miały unikalne budownictwo
To tyle
Ostatnio edytowany przez SpaceCenter (18-08-2011 09:47:29)
Pontifex Maximus
SpaceCenter napisał:
Ja bym zmienił w praetorians:
- dodałbym +/- 5% przypadkowości zwycięstwa w walce ( przecież każdy może walczyć troszkę lepiej/gorzej )
hah dobre
Legionista
jakieś nowe twierdze też by się przydały w mapach była by lepsza gra