Plebejusz
Która ³ajza usunê³a mój g³os?! Kto¶ tu ma antydemokratyczne pogl±dy .
Pozdrawiam.
Plebejusz
Ja bym z chêci± zagra³ w kampanie kartagina vs rzym, zrób kiedy¶^^
Ekhym, chcê zauwa¿yæ, ¿e ten temat to NIE jest "koncert ¿yczeñ".
Plebejusz
Legionista
Ekwita
Spartan lepiej nic nie pisz bo to by³o bez sensu czy dobra czy nie on to robi dla przyjemno¶ci nic z tego nie zyska a Ty tu chcesz os±dzaæ pozdro Cie
Plebejusz
to ile ci jeszcze zosta³o?
Móg³by mnie kto¶ trochê poduczyæ podstaw programowania tak ,abym chocia¿ rozumia³ o czym pisz± na forum tego dotycz±cym??? Trochê bym siê pouczy³ w tym temacie i w przysz³o¶ci móg³bym Wam pomagaæ np w tworzeniu takich w³a¶nie kampanii...
lol cz³owieku Ty nie wiesz co Ty mówisz ^^. Programowanie to nie jest takie hop siup >< A Dan po prostu modyfikuje ju¿ istniej±c± kampaniê :d przecie¿ na podstawie czego¶ musia³ to zrobiæ xd. Poza tym google nie bol± jak sie chcesz uczyæ.
teraz juz nie przerabiam teraz ju¿ pisze od nowa czasami tgylko kopiujac jakies gotowce, jesli mi sa potrzebne
do kampani wymagane s± podstawy programowania, z zw³aszcza zasada dzia³ania warunków i funkcji^^
hmmm rzuci³em to jaki¶ czas temu^^ ale parê dni temu znowu zacz±³em siê tym bawic^^
Aktualnie pracujê nad misj± 3
Danielus napisał:
hmmm rzuci³em to jaki¶ czas temu^^ ale parê dni temu znowu zacz±³em siê tym bawic^^
Aktualnie pracujê nad misj± 3
Mhm, t³umacz±c na nasze: Po skoñczeniu 2,1 misji jakies pó³ roku temu projekt zosta³ brutalnie przerwany do nieokre¶lonego czasu, a to, ¿e nikomu nie chcia³o siê Wam o tym powiedzieæ to przecie inna sprawa. Ale prace nad kampani± znów siê zaczynaj± wiêc nie p³aczcie ju¿. oO
Plebejusz
ojj to jeszcze d³ugo bêdziesz to robi³... a szkoda bo zagra³bym sobie w inn± kampanie a i na pocz±dku pisa³e¶ cos o tlumaczeniu ja moge sie tym zaj±æ
t± kampanie mam ju¿ ro0zplanowan± wiec na razie nie potrzeba mi zadnej pomocy
Co do tlumaczenia to napisz mi na gg 7721292