Plebejusz
Która łajza usunęła mój głos?! Ktoś tu ma antydemokratyczne poglądy .
Pozdrawiam.
Plebejusz
Ja bym z chęcią zagrał w kampanie kartagina vs rzym, zrób kiedyś^^
Ekhym, chcę zauważyć, że ten temat to NIE jest "koncert życzeń".
Plebejusz
Legionista
Ekwita
Spartan lepiej nic nie pisz bo to było bez sensu czy dobra czy nie on to robi dla przyjemności nic z tego nie zyska a Ty tu chcesz osądzać pozdro Cie
Plebejusz
to ile ci jeszcze zostało?
Mógłby mnie ktoś trochę poduczyć podstaw programowania tak ,abym chociaż rozumiał o czym piszą na forum tego dotyczącym??? Trochę bym się pouczył w tym temacie i w przyszłości mógłbym Wam pomagać np w tworzeniu takich właśnie kampanii...
lol człowieku Ty nie wiesz co Ty mówisz ^^. Programowanie to nie jest takie hop siup >< A Dan po prostu modyfikuje już istniejącą kampanię :d przecież na podstawie czegoś musiał to zrobić xd. Poza tym google nie bolą jak sie chcesz uczyć.
teraz juz nie przerabiam teraz już pisze od nowa czasami tgylko kopiujac jakies gotowce, jesli mi sa potrzebne
do kampani wymagane są podstawy programowania, z zwłaszcza zasada działania warunków i funkcji^^
hmmm rzuciłem to jakiś czas temu^^ ale parę dni temu znowu zacząłem się tym bawic^^
Aktualnie pracuję nad misją 3
Danielus napisał:
hmmm rzuciłem to jakiś czas temu^^ ale parę dni temu znowu zacząłem się tym bawic^^
Aktualnie pracuję nad misją 3
Mhm, tłumacząc na nasze: Po skończeniu 2,1 misji jakies pół roku temu projekt został brutalnie przerwany do nieokreślonego czasu, a to, że nikomu nie chciało się Wam o tym powiedzieć to przecie inna sprawa. Ale prace nad kampanią znów się zaczynają więc nie płaczcie już. oO
Plebejusz
ojj to jeszcze długo będziesz to robił... a szkoda bo zagrałbym sobie w inną kampanie a i na począdku pisałeś cos o tlumaczeniu ja moge sie tym zająć
tą kampanie mam już ro0zplanowaną wiec na razie nie potrzeba mi zadnej pomocy
Co do tlumaczenia to napisz mi na gg 7721292