Legionista
może masz rację bo gram w prety dopiero od miesiąca
a co do prety=sparty to sądze że nawet wygądem są podobni
Plebejusz
drodzy panowie gram w pretoriankow od 2 dni, najbardziej do gustu wpadli mi Grecy i nawet nie wiem dlaczego gram z kumplami przez neta i zastanawiam sie, ktora armia jest najlepsza do pokonania Barbarzyncow? kumpel uzywa pełno ciezkiej kawalerii i chowa bowmanow i hunterow po lesie ! gram duzo hoplitami - tutaj jest plus ze nie bede mial wiekszych problemow z jego konnica, ale te durne piki juz nie potrafia wbic do lasu, lucznikow mam bardzo slabych - barba ma mocnych + huntery , i mam cholernie slabych miecznikow - a barba cholernie mocnych ! ktora armie polecacie mi na rozprawienie sie z barbarzyncami !?!?! prosze o pomoc i z gory dziekuje !
tylko rzym (na pewno nie persja, bo asyry za mocno piorą się na berach).
Plebejusz
a myslicie ze grekami nie dam rady? ...
no i co z tego rufus? barba nie ma nic do obrony przed niesmiertelnymi, jesli tylko zaqrobisz pare punktow to barba lezy
grekami tez mozesz ale musisz sie dopchac do spartan. hopami nic nie zrobisz
Plebejusz
Przecież Wojownicy radzą sobie bardzo dobrze z Immo. 2 oddziały kładą i to szybko.
Pozdrawiam.
tak się składa ze full perski jest (chyba) najsłabszy ze wszystkich i z immo czy bez i tak nie da rady fullowi barby.
Plebejusz
sory, ze tak po za tematem, ale czy jest jakas roznica miedzy sloniem perskim, a kartaginskim ? moglby mi ktos jeszcze dorzycic jakies info na temat oddanych z kartaginy? z gory dzieki chopaki ;D
i to co mnie najbardziej interesuje, co to jest soul, u greckich budowniczych ?
Ostatnio edytowany przez avalon92 (27-10-2009 13:41:51)
Legionista
Rzym dobzi wojowie
Egipt szybka rekrutacja złudy
Barby bola ,dobra elita[w sumie to wszędzie jest]
Ostatnio edytowany przez Nerwus|VISUAL| (06-05-2010 12:12:41)
Plebejusz
mam pytanko...rashiduns to nieoficjalna nacja, a jednak assasins (elita rashiduns) wymiatają(jeżeli ktoś grał)...do jakiego typu byście ich zaliczyli???...
A propos tych egipcjan to myślę że na ich jednostki najlepiej działają balista i katapulta.Balista ponieważ często atakują w grupach a katapulta dlatego że ich oddziały mają mało pkt. życia.